Şimdi Ara

lys konularinin ygs de gelme ihtimali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar son girdigim zaman sinavinda toplam carpim konusunun direk ezber formulunu sormus fem ayni sekilde bazi sinavlarda binom gibi lys konularida geliyor bu konulara cok hakim degilim ama genel hatlariyla biliyorum sizce tam anlamıyla tum eksikleri mi kapatmali miyim? ygs de cikma ihtimali cok dusuk degil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Toplam çarpım binom vs direk gelmez. Direk ezber formulünü sordu dediğin soru büyük ihtimalle başka kolay yöntemle de yapılıyordur.
    İmkansız diyebilirim hatta Toplam-çarpım karmaşık sayılar logaritma vs gibi konularının gelmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xGnrl

Toplam çarpım binom vs direk gelmez. Direk ezber formulünü sordu dediğin soru büyük ihtimalle başka kolay yöntemle de yapılıyordur.
    İmkansız diyebilirim hatta Toplam-çarpım karmaşık sayılar logaritma vs gibi konularının gelmesi.

Soru buydu en kolay yol formulden degil mi kacirdigim bi yer varsa bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: eno70

quote:

Toplam çarpım binom vs direk gelmez. Direk ezber formulünü sordu dediğin soru büyük ihtimalle başka kolay yöntemle de yapılıyordur.

kardeşim hepsinin altını 6.7.8.9 ile eşitle geliyor direkt ne zorladınki .S mesela birinciyi 72 ikinciyi 54 üçnücüyü 42 ile çarp topla 168 yapıyor oda 6.7.4/6.7.8.9 oluyor 6 7 sadeleştir 4 8 sadeleştir 1/18 geliyor orası işte karşıdakini getir çıkar bitti bu kadar basit

• quote:

Orijinalden alıntı: barlasarca

quote:

Orijinalden alıntı: eno70

quote:

kardeşim hepsinin altını 6.7.8.9 ile eşitle geliyor direkt ne zorladınki .S mesela birinciyi 72 ikinciyi 54 üçnücüyü 42 ile çarp topla 168 yapıyor oda 6.7.4/6.7.8.9 oluyor 6 7 sadeleştir 4 8 sadeleştir 1/18 geliyor orası işte karşıdakini getir çıkar bitti bu kadar basit

Ya formulde baya basit payda esitlemeye usendim resmen neyse eyvallah

• eno70 kullanıcısına yanıt
    Çıkan soruyu bilmiyordum ama zaten aynen bu şekilde gelir, LYS bilgileriyle 10 saniyede yapabilirsin belki ama LYS bilgisi olmadan da çözülebilecek bu tarz sorular gelir.
  • Kardeş o soruda mesela 1/6.7 ya o aynı zamanda 1/6-1/7 demek.. Ben de sınavda uzun uzadıya yapmıştım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEŞEKKÜRLER
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: siaben33

Kardeş o soruda mesela 1/6.7 ya o aynı zamanda 1/6-1/7 demek.. Ben de sınavda uzun uzadıya yapmıştım

Dogru oda cok mantikli 1/6-1/7 ile hizlica yapilabilir ygs sorulari boyle ya uzun yoluda var 10-15 sn yapilacak kisa yoluda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.