Şimdi Ara

LYS KİMYAÖZEL İLE ÇALIŞAN GELSİN Bİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

reis bak benim durumum olmadıgı için cok gerekmedikçe kimyaözel almayı planlamıyorum.sanırım lys kimyaözel alanlar sadece ondan dinleyip direkmen soru bankalarına dalıyorlar.ama ben mesela ücretsiz bir hocadan dinleyip lys kimya simetri kitabındanda konu anlatımına calısıp soruları çözdükten sonra soru bankasına dalsam lys kimyaözeli almış gibi bir düzeye gelirmiyim.birde sence ücretsiz videolarıyla paralı videosunun çok farkı varmı.veya sen ne önerirsin bana lütfen bi yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmozun delisi -- 17 Mart 2017; 16:36:40 >

• bi yardım edin beyler.
  • Yav dinleme o adamı geçen sene 1-2 kere açayım dedim kafayı yiyordum mobilde video hızlandırma da yok adam kaplumbağa hızında anlatıyor.10 dklık şeyi 40 dakikada anlatıyor. Tamam adam fena değil doğru noktalara değiniyor ama kimya için gerek yok.Al Simetriyi yanında da Palme SB +Palme organik tamam. (2016 30-0 ygs de fulldü)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • All Nightmare kullanıcısına yanıt
    kardeş paralı videolarından bahsediyorsun dimi?bide bende simetriden calısıyorumda acaba gerek varmıdır diye düsünüyorum.?
  • Uzaydan konu getirip anlatmıyor. Aç bir ton ücretsiz hoca var, onları dinle.
    Simetri lys kimya gayet güzel anlatıyor oradan da cila çekersin.
  • reis git Br al onun yerine Barış hoca muhteşemm yazmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: oglumbakgitt

kardeş paralı videolarından bahsediyorsun dimi?bide bende simetriden calısıyorumda acaba gerek varmıdır diye düsünüyorum.?

Yok hocam ben bilmiyorum paralı video çekmiyodu o yeni çıkardıysa bilmem de yine de fark etmez. Paralı video çekiyorsa muhtemelen Behzat gibi falan süreyi uzun tutuyodur.Kimya için gerek yok açıkçası o kadar şeye.Kimyaya o kadar vakit ayırma diğerlerine asıl kimyayı ihmal etmeden tabi. Özellikle matematik.

Simetri sağlam hocam konu anlatımı olarak her detaya hakim olursun bitir onu bence. Organik kimya kısmı yetersizdi orayı başka kaynaktan takviye edersin.Gerisi kısmet ama iyi netler yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.