Şimdi Ara

Lys kimya simetri ile bitermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece kimya simetri ile calısıcam bide internetten dinlerim arada.sizce konu anlatımı olarak yeterli olurmu?

bide soru bankasi olarak ne almaliyim? 20 net icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ?

• Konuyu unutmazsan 20 yapılır onunla.

• bütün konulara çalışıp video dinlersen 20 kesin yaparsın ama 25+ için soru bankası şart. palme olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hyj

bütün konulara çalışıp video dinlersen 20 kesin yaparsın ama 25+ için soru bankası şart. palme olabilir.

Soru cozmezsem 20 yapamam unutmamak icin 1 sb bitiricem ve üstüne sürekli deneme çözücem

• quote:

Orijinalden alıntı: JrUnLucky

quote:

bütün konulara çalışıp video dinlersen 20 kesin yaparsın ama 25+ için soru bankası şart. palme olabilir.

Soru cozmezsem 20 yapamam unutmamak icin 1 sb bitiricem ve üstüne sürekli deneme çözücem

hiç oturup soru bankası bitirmedim,konu anlatımın sonundaki soruları çözmüştüm. organiği doğru düzgün bilmiyordum,elementler kimyası vs de yoktu. 20 yapmıştım. bence hedefini yükselt. fizik için bunlar yeterli olmayabilir ama kimya için konu anlatım+video+soru bankası+deneme 25 kesin yaparsın.

• Fizik için ne gerekir peki, son yıllarda değişen soru stilini de göz önüne alırsak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jerosys

Fizik için ne gerekir peki, son yıllarda değişen soru stilini de göz önüne alırsak?

benim fiziğim pek iyi değildir ama bence güncel soru çözmek önemli. gidip 10 dk işlemli zor soruları çözmek yerine sözel ağırlıklı sorular çözülebilir. tabi modern fizik-optik gibi son konulara çok iyi çalışılırsa 25 yapılır bence.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JrUnLucky

quote:

hiç oturup soru bankası bitirmedim,konu anlatımın sonundaki soruları çözmüştüm. organiği doğru düzgün bilmiyordum,elementler kimyası vs de yoktu. 20 yapmıştım. bence hedefini yükselt. fizik için bunlar yeterli olmayabilir ama kimya için konu anlatım+video+soru bankası+deneme 25 kesin yaparsın.

Hadi bakalım palme sbyi ve lys simetriyi alicam calisicam ayrica organik kitabi almak istemiyorum zaten denemelerim hazir insallah 20 yapariz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.