palme kimya ve palme organik kimya soru bankası almayı düşünüyorum. konu anlatımıda gereklimidir yanında, internetten konu anlatım videolarını izlesemde aynı şeymi yoksa?
kramponcu
kullanıcısına yanıt
İnternette konu anlatım videolarını izle tabi ama konu anlatımlı kitap şart bence. Sözel kısmı oradan bakarsın. Kimya özel izlemeni tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: simsekmakkuin
İnternette konu anlatım videolarını izle tabi ama konu anlatımlı kitap şart bence. Sözel kısmı oradan bakarsın. Kimya özel izlemeni tavsiye ederim
tamam teşekkürler kanala abone oldum kitaplar gelince başlıyacağım
kramponcu
kullanıcısına yanıt
Rica ederim. Kimya özel lys de nasıl bilmiyorum ama ygs de başarıyı bana o hoca yakalattı. Başarılar
quote:
Rica ederim. Kimya özel lys de nasıl bilmiyorum ama ygs de başarıyı bana o hoca yakalattı. Başarılar
konu anlatımı olarak ne önerirsiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: kramponcu
quote:
Hocam ben de senin gibi lys kimyasından bihaberim ama ygs de yaptığım gibi palmeden şaşmadım şuan palme kullanıyorum. İlk konudayım iyi gidiyor yani. Konu anlatımı olsun kenarda çözümlü soruları olsun iyi yani.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kramponcu
quote:
Hocam ben de senin gibi lys kimyasından bihaberim ama ygs de yaptığım gibi palmeden şaşmadım şuan palme kullanıyorum. İlk konudayım iyi gidiyor yani. Konu anlatımı olsun kenarda çözümlü soruları olsun iyi yani.