Şimdi Ara

lys kimya k. anlatımı önemlimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • palme kimya ve palme organik kimya soru bankası almayı düşünüyorum.
    konu anlatımıda gereklimidir yanında, internetten konu anlatım videolarını izlesemde aynı şeymi yoksa?

• kramponcu kullanıcısına yanıt
    İnternette konu anlatım videolarını izle tabi ama konu anlatımlı kitap şart bence. Sözel kısmı oradan bakarsın. Kimya özel izlemeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsekmakkuin

İnternette konu anlatım videolarını izle tabi ama konu anlatımlı kitap şart bence. Sözel kısmı oradan bakarsın. Kimya özel izlemeni tavsiye ederim

tamam teşekkürler kanala abone oldum kitaplar gelince başlıyacağım
    Rica ederim. Kimya özel lys de nasıl bilmiyorum ama ygs de başarıyı bana o hoca yakalattı. Başarılar
  • quote:

Rica ederim. Kimya özel lys de nasıl bilmiyorum ama ygs de başarıyı bana o hoca yakalattı. Başarılar

konu anlatımı olarak ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kramponcu

quote:

Hocam ben de senin gibi lys kimyasından bihaberim ama ygs de yaptığım gibi palmeden şaşmadım şuan palme kullanıyorum. İlk konudayım iyi gidiyor yani. Konu anlatımı olsun kenarda çözümlü soruları olsun iyi yani.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kramponcu

quote:

Hocam ben de senin gibi lys kimyasından bihaberim ama ygs de yaptığım gibi palmeden şaşmadım şuan palme kullanıyorum. İlk konudayım iyi gidiyor yani. Konu anlatımı olsun kenarda çözümlü soruları olsun iyi yani.

tekrardan teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kimya ve geometri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.