Şimdi Ara

Lys iptali olacak sorular ve bilgi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkes farklı söylemiş yok boşsa puan gelmez yok herkese puan gelir vs

ŞİMDİ SORUM ŞU: iptal olursa boş veya işaretleyen herkese puan geliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim bildiğim sadece işaretleyenlere geliyor hatta yanlış kimya sorusunu o yüzden işaretlemiştim

• Ben birkaç gün önce sordum ösymye yalan atmadılarsa + netin varsa puan gelecek dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midicronica -- 26 Haziran 2015; 8:28:07 >
  • Sanirim o test turunden netin varsa geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: metehanugus

anlamada mi problem var kac kez bahsedildi? 30 sorudan 1 soru bile isaretlediysen iptal edilen sorular dogru sayiliyor.

Bahsedildi onu da okudum ama sen herhalde yazıyı okumadın, herkes farklı şeyler diyor hangisi doğru diye sordum. Benim anlamam normal ama senin algın düşük gereksiz.

• Silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo80 -- 27 Haziran 2015; 1:25:55 >
  • 2014 lys geometride bos sorum dogru kabul edildi sikinti yapmayin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • leo80 L kullanıcısına yanıt
    Bana böyle bir bilgilendirme gelmedi ben cevabın 1 ve3 OLDUĞUNU kitapçığa yazdım ama boş bıraktım itiraza giderim ben sallayan tutturuyor yapana puan gelmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler önceki sene geometriden yanlis soru çikti eksiye düşmeme rağmen puan geldi ki 3-4 tane isaretledim yani herkese puan geliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: tıpçıgenç10k

Bana böyle bir bilgilendirme gelmedi ben cevabın 1 ve3 OLDUĞUNU kitapçığa yazdım ama boş bıraktım itiraza giderim ben sallayan tutturuyor yapana puan gelmiyor
    Silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo80 -- 27 Haziran 2015; 1:26:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leo80

quote:

Savunduğum zannedilmesin hatalı olduğunu düşünüp boş bırakıyorsun ama gelmiyor saçma ama böyle hocam diğerlerine inanmayın fazladan salladığı tutmuştur birşey olmuştur ama boş soru boş kabul ediliyor hocam işaretleyenlere doğru ben böyle olduğunu biliyorum yok ali demiri aradım böyle şöyle yok.

Boşun herkese doğru kabul edilmesi bizde yok.

Itiraz hakkımız olmuyor mu

• 2014 lys de arkadaşim 5 geometri isaretlemisti 6 net geldi o iptal olan soruyla baraji aşti arkadaşim.ondan daha fazla tartismayin bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leo80

quote:

Savunduğum zannedilmesin hatalı olduğunu düşünüp boş bırakıyorsun ama gelmiyor saçma ama böyle hocam diğerlerine inanmayın fazladan salladığı tutmuştur birşey olmuştur ama boş soru boş kabul ediliyor hocam işaretleyenlere doğru ben böyle olduğunu biliyorum yok ali demiri aradım böyle şöyle yok.

Boşun herkese doğru kabul edilmesi bizde yok.

Itiraz hakkımız olmuyor mu

Alıntıları Göster
    Silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo80 -- 27 Haziran 2015; 0:59:02 >

• yok malesef ösym işaretliyen işaretlemeyeni de doğru sayıyor
  • Ben bu ygsde turkcedeki soruyu boş bırakmıştım dogru sayıldı, o soru yokmuş gibi oluyo işte herkese aynı puan ekleniyo

• Pardon, yanlış yorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tictocc -- 26 Haziran 2015; 13:07:16 >
  • Hala bi ortak fikir yok ama geçen senelerde sınava girip iptal soruyu boş bırakanlara puan geliyorsa herkese puanı veriliyor demektir

• Hayir, o bolumde isaretli sorun varsa iptal edilen soruyu bos da biraksan yanlis da yapsan dogru sayilir ama tum testi bos biraktiysan o sorudan sana puan gelmez, osym yapti ya aciklamayi

• Yönetmelikte yazıyor bu konu ; İşaretleme yapana doğru sayılıyor boş bırakana değil kimya sorusunu yanlış olduğunu bildiğim halde boş bıraktım neden puan gelmediğinin mantığını çözmüş değilim.
  • Bak peş peşe iki farklı cevap en iyisi beklemek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.