Şimdi Ara

LYS için HEYET Raporu Alacakmısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alacaksanız ygs bitiminde mi alacaksınız hemen ?

• Heyet raporu almak öyle kolay değil kaldıki alsanda soruşturması var gerek yok bence .
  • Ne soruşturması yalan onlar. 30 kişilik sınıfımızdan 25 i rapor aldı bir ben alamadım hepsi tanıdık ve ya 350 lira vererek aldı.
  • BEN MAYIS HAZİRAN YOKUM NİSANDA SINAVLARA GİRİP GİDECEM BİDE YURTTA KALIYORUM MAYISTA ÖNCE BİLE OLABİLİR. HEYET BİZDE ÜCRETSİZ SADECE GİRİŞ ÜCRETİ

YA NASIL OLUYOR 350 LİRAYI DİREK DOKTORA MI VERİYORLAR
  • Şu an 4,5 özürsüz devamsızlığım var. Özürlü devamsızlık yok. YGS için haftaya Pazartesi-Cuma arasında 5 günlük rapor alacağım. Diğer 5 gün Özürsüz devamsızlıkla gitmeyeceğim.

LYS-5 içinse, yazılıların bittiği dönemler hem 5'er 5'er rapor alıp hem de özürsüzü kullanıp okula gitmeyeceğim. Heyet raporunda bayağı risk var. Ve bence değmez. Normal raporunuzu kullanın daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hastaruhluluciferian

Ne soruşturması yalan onlar. 30 kişilik sınıfımızdan 25 i rapor aldı bir ben alamadım hepsi tanıdık ve ya 350 lira vererek aldı.

En az 4 doktorun imzası gerekiyor 350 tl demişsin o paraya anca tahlil vs sonuçları tutar parayla almayı unut.İkincisi haberlede çıkan evlere gelinip kontrol edilecek haberi 3-5 gün rapor alanlar için değil heyet raporu alanlar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaveNoL

quote:

Orijinalden alıntı: hastaruhluluciferian

Ne soruşturması yalan onlar. 30 kişilik sınıfımızdan 25 i rapor aldı bir ben alamadım hepsi tanıdık ve ya 350 lira vererek aldı.

En az 4 doktorun imzası gerekiyor 350 tl demişsin o paraya anca tahlil vs sonuçları tutar parayla almayı unut.İkincisi haberlede çıkan evlere gelinip kontrol edilecek haberi 3-5 gün rapor alanlar için değil heyet raporu alanlar için.

Burası Türkiye. Hocaların deyimine göre her sene böyle haberler dönüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Staj için heyet raporu ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya ne 350 lirasi devlet hastanesinde belese veriyolar ozelde 100 liraya bile alirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElysionMaster -- 7 Mart 2013; 19:15:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne 350si hacı babanın bi tanıdığı olsun devlet hastanesine git 3gün sonraya ayağı çatlak diye 45gün heyeti verirler. Alamazsan bile özele git 100 lira koklat alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElysionMaster

Ya ne 350 lirasi devlet hastanesinde belese veriyolar ozelde 100 liraya bile alirsiniz.

Ankara'da varmı ya yoksa başka ile gitmeye bile hazırım 350 çok para
  • Nerden alavagiz Bu raporu.

• Sisteme bak anasini satayim millet nelere kafa yoruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankaradan heyet raporu almak isteyen arkadaşlar heyet raporlarımız askeriye ve polislikte sıkıntı çıkarmamaktadır ilerde hayatınızda olumsuzluklar yaratmamaktadır iletişim için heyet_raporu@hotmail.com adresine atacağınız mailler dikkate alınarak yardımcı olunacaktır

doktor erdal gül
  • Bizim zamanımızda okul direk izin veriyordu rapora bile gerek duymadan :)

edit : tabi çok uzun zamanlar için değil de son 1 ay için filan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSnazdrovia -- 13 Mart 2013; 21:45:43 >
  • Zamanında Osmaniye parkda 60 tl'ye veriyorlardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Sisteme bak anasini satayim millet nelere kafa yoruyor.

Evet işte bunlarda hep sistem yüzünden oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyet_raporu

ankaradan heyet raporu almak isteyen arkadaşlar heyet raporlarımız askeriye ve polislikte sıkıntı çıkarmamaktadır ilerde hayatınızda olumsuzluklar yaratmamaktadır iletişim için heyet_raporu@hotmail.com adresine atacağınız mailler dikkate alınarak yardımcı olunacaktır

doktor erdal gül

bu mesaj shibiyle görüşen olup rapor alabilen oldu mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord0909

quote:

Orijinalden alıntı: heyet_raporu

ankaradan heyet raporu almak isteyen arkadaşlar heyet raporlarımız askeriye ve polislikte sıkıntı çıkarmamaktadır ilerde hayatınızda olumsuzluklar yaratmamaktadır iletişim için heyet_raporu@hotmail.com adresine atacağınız mailler dikkate alınarak yardımcı olunacaktır

doktor erdal gül

bu mesaj shibiyle görüşen olup rapor alabilen oldu mu arkadaşlar?

ben duymadım hiç rapordan dolayı sıkıntı çeken ve arkadaşlar nerelerden aldı beyinden alan biliyorum. çok kafaya takma olsa çıkardı ortaya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.