Şimdi Ara

lys güvender edebiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün güvender konu anlatımlı edebiyat aldım ama test kısmı az geldi ama gerçekten çok ayrıntı bir kitap mezun olduğum için zamanım çok.Ama yanında bir kaynak daha tavsiye edermisiniz yoksa yeterli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bika Software -- 3 Kasım 2013; 21:28:26 >

• Soru bankası olarak ne kaynak tavsiye edebilirim bilmiyorum da, Güvender'in ayrıntısı bir tek Cumhuriyet dönemi için işe yarar bence. Daha Cumhuriyet çalışmaya başlamadım ama başlarsam imkânım olursa Güvender'in Cumhuriyet Dönemi kısmının fotokopisini çektiririm. Kalan dönemler için herhangi bir edebiyat konu anlatımlı kitabının zaten yeterli olacağını düşünüyorum.
  • mmorwen kullanıcısına yanıt
    hangi kitabı kullanıyorsunuz?
  • Körfez var bende K.A. İçerisindeki roman özetleri ve yazar - eser eşleştirmelerini beğendiğim için aldım. Ama henüz Edebiyat çalışmaya başlamadım yalan olmasın... İçindeki testler de yeterli gibi görünüyor, zaten Fem'in soru bankası var bende onu da çözeceğim.
  • mmorwen kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmorwen

Soru bankası olarak ne kaynak tavsiye edebilirim bilmiyorum da, Güvender'in ayrıntısı bir tek Cumhuriyet dönemi için işe yarar bence. Daha Cumhuriyet çalışmaya başlamadım ama başlarsam imkânım olursa Güvender'in Cumhuriyet Dönemi kısmının fotokopisini çektiririm. Kalan dönemler için herhangi bir edebiyat konu anlatımlı kitabının zaten yeterli olacağını düşünüyorum.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT FEN
    3 yıl önce açıldı
    Tyt matematik...
    3 yıl önce açıldı
    APOTEMİ TYT FEN ÖZET
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.