Şimdi Ara

LYS giriş belgeleri gözükmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün açıklanmış kardeşin LYS yerlerine bakalım dedik bu sabah gözükmüyordu ösym'yi aradık sistemsel sıkıntı olmuştur üst merciilere iletildi talebiniz ücretiniz ve başvurunuz alınmış düzelir dedilerde tedirgin olduk böyle bi sorun yaşayan var mı?

• Başvuru yaparken yabancı dil sormuştu yabancı dil sınavına girmeyeceği için orayı boş bırakmıştık.
    Sınava ilişkin bilgilerde boş gözüküyor. --- var orada

Sınava gireceği yer var bide altında
    Yabancı dil : --- yazıyor

Yabancı dili seçmedik diyemi böyle oldu acaba. (Dip not yabancı dil sınav başvurusu yapılmadı zaten) Hiçbir belge görünmüyor ne sosyal ne mat ne fen.
  • bende simdi yasadım, dün bakmıstım.benimde aramam lazım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaLeNuS07

bende simdi yasadım, dün bakmıstım.benimde aramam lazım acaba?

Sistemde bir sıkıntı oluşmuştur düzelir dedilerde böyle şeylerden nefret ederim ya takla olmayalım yani.
  • Bende de gözükmüyor arkadaşlar dün hiçbir sorun yoktu.
  • simdi belgeyi yazdırdım.arkadasın dediği gibi sistemsel kaynaklı gaiba
  • GaLeNuS07 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizinki nasıl geri geldi? Yarım saattir sisteme giriş çıkış yapıp tekrar deniyorum halen belge gözükmüyor oradan LYS-1 veya LYS-2 yi seçme yeri var ya onları seçiyorum aşağısı boş hiçbişey yok??? Sadece "YAZDIR" butonu mevcut o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turtle_peak9 -- 4 Haziran 2015; 9:58:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bendede yazdır var sadece yazdır butonuna bastım ve a4 olarak cıktı aldım.sistemde hala gözükmüyor.
  • GaLeNuS07 kullanıcısına yanıt
    Belgede bir sıkıntı yok ama dimi? Bende yazıcı yok kafeye gidicem oradan yazdırıcam o yüzden sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turtle_peak9 -- 4 Haziran 2015; 10:06:00 >
  • Arkadaşlar tamamdır yazdır diyince belge çıkıyo sistemde gözükmüyo sadece belgede sıkıntı yok. Ama sistemde de gözükmesi lazım.
  • arkadaşlar 3-4 gün geçti hala sitede gözükmüyor lys giriş belgeleri yazdır diyince çıkıyo normali artık böylemi bende mi anormallik var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamheathLobby

arkadaşlar 3-4 gün geçti hala sitede gözükmüyor lys giriş belgeleri yazdır diyince çıkıyo normali artık böylemi bende mi anormallik var?

yav çıktıysa neyi dert ediyorsun anlamadım zaten o elindekiyle girecen kimse girip siteye bakmayacak ki.
  • yazdir dediginizde gorebiliyosunuz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesde öyle sistemde sorun varmış, panik yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.