Şimdi Ara

APOTEMİ AYT FEN DENEMELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk 3 denemeyi çözdüm çok zorladı çok vaktimi aldı özellikle fizik ve sınavda böyle çıkacağını düşünmüyorum açıkçası normalde de 30 altına düşmüyorum fende ama bunda en yüksek 31-32 gibi bir şey yaptım. çözenler bir şey söyleyebilir mi devam edeyim mi yoksa elimdeki diğer denemelerden gidip onla vakit harcamayım mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fizik gittikçe kolaylasiyor hocam bana öyle geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2.denemede fiziği ful yaptım 3 te 5 yanlış çok dengesiz gidiyor fizigim 12-14 arası gider gelir nihat bilgindede 11 civarı yapıyorum biyolojide de cok saçma sorular var

• Umidi el kerimi cabbar U kullanıcısına yanıt
    hocam peki sizce geliştirir mi bir şey katar mı yani? 3 denemede öyle aman aman bir şey görmedim sadece saçma bulduğum sorular oldu devamını bilemiyorum

• Durumuna bağlı hocam elinde başka alternatifler varsa onları da değerlendirebilirsin illa cozulmeli değil tabiki de benim manyetizma da eksiklerimi görmeme baya yardımcı oldu diyebilirim

• Şu iki gün full ayt fen tekrarı yapıp pazartesi günü 15ini de çözmeyi düşünüyorum.Sonra çıkan yanlışlara göre soru çözüm videoları izleyip aytye öyle giricem.
  • hocam 345 bitirdim normal ikişer branş denemesi falan da çözdüm, şimdi de palme kimya fizik esş fiziğin bir kısmı bir de biyotik biyoloji kaldı elimde ama apotemiyle uğraşırsam ne apotemi tamamen biter ne de onlar, apotemiyi bırakıp onlara mı yüklensem diye düşündüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT FEN
    3 yıl önce açıldı
    APOTEMİ TYT FEN ÖZET
    2 yıl önce açıldı
    Apotemi Tyt Fen Bilimleri Özet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kdgn26 kullanıcısına yanıt
    esş ve biyotik denemelerinin bir kısmı bende de kaldı. apotemi çözüyorum hiçbiri tam bitmeyecek muhtemelen. kasmıyorum artık

• Denemeler zor olsa da biyoloji hariç kaliteli bence hocam. Ben bitirdim sayılır. Fizik soruları cidden güzel. Kimya biraz ağır işlem ve ayrıntı denebilir ama yine de başka kitaplarda bulunamayacak farklı soruları da var yani. Biyoloji çok ayrıntı ve kasıntı yine de diğerleri için görmezden gelinebilir. Özetle çözün derim

• ben de hocam mecbur saldım artık neyi bitireceğimi şaştım çünkü, ertelendi diye bir sürü şey almıştım

• Ogydogy kullanıcısına yanıt
    hocam o zaman günde 1 çözmeye çalışayım umarım biraz da olsa geliştirir, daha fazlasını zaten kaldırmıyor kafam apotemide

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.