Şimdi Ara

LYS Fizik nasıl çalışılır yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce açtım konu anlatımlı kitabı çalışıyorum neyse bi yerden sonra kafam basmamaya başladı hangi soruda hangi formül hangi işlem yapılması gerektiği birbirine girdi ösym tarzı işlemden ziyade yorum ancak insan herşeyi riske atamıyor fizik çalışırken nasıl bi yol izlemeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• internetten konuyu izle-kitaptan tekrar çalış-test çözmeye çalış-testi çözemiyorsan çözümlü soruları izle
  • Önce video izle,sonra çözümlü soruları incele,sonra da elindeki kaynaklar arasından basit olandan zor olana dogru çöz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek suçu kopya çekmek kullanıcısına yanıt
    finalin video çözümlü lys soru bankası var. ben direk ondan çalışıyorum. bir de bugün karekök lys fizik denemesi aldım. çözümlü kitap o da. baya iyi tavsiye ederim. sadece fizik değil diğer derslerde de öyle, konu çalışmam oturup. açarım konu anlatım kitabımı önüme. açarım çözümlü soru bankalarım takır takır giderim şayet çözümde anlamadığım bir şey olursa ilgili konuya dönerim. aynı zaman içinde hem konu çalışmış oluyorum hem de soru bankam bitmiş oluyor
  • öneriler için teşekkürler bende finalin konu anlatımı var ondan çalışıyorum çözümlü örnekler işe yarıyor ama bende sorun var herhalde anlamıyorum birazda psikolojik olsa gerek bide gidip dershanenin rehberliği ile görüşem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Nasıl ders çalışmalıyım?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.