Bildirim
Lys Fizik Kimya Kolay Soru Bankası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kolay degılde guvender almanı onerırım genelde mantıgı kolay orta zor seklnde ılerlıyo faydalı olur bence -
zirvenin yaprak testleri kolay mı alsam bir işe yarar mı ? -
lysye bu yıl greceksen kolay yayınların sana sınav ıcın pek faydası olacagını dusunmuyorum bence ılk msjdada dedıgım gıbı guvenderı alabılrsın her sevıyeden sorular mevcut ıcerısınde -
Fen bilimleri LYS Kimya soru bankasını öneririm.. Kaliteli sorular var.. -
benim amacım şuan sadece fizik ile kimyada kolay soruları çözerek dersi sevmek ygsde hem konu eksiğinden hem zamandan dolayı sorulara pek dönme şansım olamadı çeşitli sebeblerden dolayı kimyadan ve fizikden baya soğudum sayısal olmama rağmen 2 senedir okulda kimya fizik çalışmadan kopyayla geçtim ama sınava gelince işler karıştı hepsini toparlayamadım.Zaten elimdede benim seviyeme göre zor yayınlar vardı ben sadece kolay soru bankası arıyorum dersi sevdirsin zaten elimde zor soru bankaları var.
sametal17
bu yıl sınavın zor olacağını biliyorum özellikle kimyada çok zor bekliyorum zaten herkes güvenderi öneriyor sanırım onları alıcam elimde fem çözüm dvdli ekspres testler var onlarla da başladım çalışmaya biraz ama yeterli gelmiyor tabi o testler
Katre.
fen bilimlerini biliyorum soruları güzel 11. sınıfta konu anlatımını almıştım kimyadan hiç beğenmemiştim ama soruları bana biraz zor kaçabilir tam zorluğunu bilmiyorum konu eksiklerini ile elimdeki kitapları bitirirsem ilk alacağım kitaplardan biri olacak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X