Şimdi Ara

LYS Fizik +25 yapanlar içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
12
Favori
3.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene 12 ye geçtim. 11 fiziğinden pek bir şey bildiğim söylenemez Nasıl bir yol izlediniz ? Ne çözdünüz ? Şimdiden teşekkürler. Eminim ki birçok kişiye yararı olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nerde o manyaklar bi ellerini öpeyim :) şaka maka helal olsun fizik gül gibi sınavların içine etti benim de.
  • upp. Aynı dertten bende muzdarıpım.Fizikcimiz Ağır derecede egolu bir kadındı sureklı bıze laf sokup kendını ovmek dısında bıse yapmadı anlattıgı zamanda sade o yazıo cozuodu gercekten 11.sınıf sadece hareket war (kendı cabam) teknofem okul sınavına hazırlamıo dıe bıraktım.M.Tekınay tamamı cozumlu soru kıt. almayı dusunuom
  • Kartezyen ygs ve lys yi ayrı ayrı çöz ardından EKİP yayınları tamamı çözümlüyü bitir. Bir de 9,10,11, ve 12. sınıf güncel meb kitaplarından sözel bölümleri bul ezberle sınava gir bu kadar :)) Sözel bölümleri bilmem 5-8 soru zaten ;)
  • Palmeyi sağlam çöz baba 2y 1b var bu yıl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öküz gibi çalışacaksın başka yolu yok benim gibi kendine güvenip şu formül işe yaramaz öğrenmeye gerek yok deme. LYS de tek güvenebileceğim ders fizikti onda da cins cins gelen formüllü sorulardan patladım 16 doğru 9 yanlış çıktı sen düşün artık nasıl kafayla girdiysem.
  • abi fizik 3 yanlıs matematik 24 net saka gibi ya...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FİZİK'te 5+ net yapanlar
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi benm fizikten en iyi aldgım not : 45 ti lisede... konuyu anlardm ama yapamazdım. 1 soruya 5 dakika 10 dakika ugraştgım zamanları bilirim. ama sonra bu şeklide çalışa çalışa 1senede lys nin fizigi 23 dogru 2 yanşa kadar çktım. yani emek işi bu ya. emek vermeden bi halt olmyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wöhler1

Palmeyi sağlam çöz baba 2y 1b var bu yıl

Hocam sadece Palme mi çözdünüz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanjugen78

abi fizik 3 yanlıs matematik 24 net saka gibi ya...

Hocam bence fiziği yapan hepsini yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipm42n

Kartezyen ygs ve lys yi ayrı ayrı çöz ardından EKİP yayınları tamamı çözümlüyü bitir. Bir de 9,10,11, ve 12. sınıf güncel meb kitaplarından sözel bölümleri bul ezberle sınava gir bu kadar :)) Sözel bölümleri bilmem 5-8 soru zaten ;)

Hocam Kartezyen'de kendimizi kandırıyoruz. Fazla kolay, sınav mantığından uzak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Öküz gibi çalışacaksın başka yolu yok benim gibi kendine güvenip şu formül işe yaramaz öğrenmeye gerek yok deme. LYS de tek güvenebileceğim ders fizikti onda da cins cins gelen formüllü sorulardan patladım 16 doğru 9 yanlış çıktı sen düşün artık nasıl kafayla girdiysem.

Bu formül işi nasıl olacaksa hocam her konuda 2 3 den aşağı formül yok.
  • BloodyShift kullanıcısına yanıt
    12.sınıfın son konuları ve 11.sınıfın son konularına çok yüklenin.bu seneki sorularda bi modernlik vardı artık ösym fiizğinde mekanik diye bir olgunun kaldığını düşünmüyorum kolay geliyor zaten en fazla 1 tane zorlayıcı soru var.sizlere önerim final sarı soru banklası video çözümlü m.tekinay soru bankası vede teknofem sizi rahat götürür.
  • Sağolun hocam tavsiyeleriniz için Ama Mekanik kısmı fiziğin temeli bu konular olmadan diğerleri olur mu sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyShift -- 6 Temmuz 2014; 16:09:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodyShift

quote:

Öküz gibi çalışacaksın başka yolu yok benim gibi kendine güvenip şu formül işe yaramaz öğrenmeye gerek yok deme. LYS de tek güvenebileceğim ders fizikti onda da cins cins gelen formüllü sorulardan patladım 16 doğru 9 yanlış çıktı sen düşün artık nasıl kafayla girdiysem.

Yapacak bir şey yok hepsini bilmen gerekiyor.

Optik konusu mesela aynalar gölge aydınlanma şu bu derken bir sürü formül var ama soru çözerken 1 kere kullansan bir daha unutmayacağın türden. Arada 1-2 değişik formüller var geçmiş yılların sorularına baktım ve ondan soru çıkmayınca bu yıl da çıkmaz dedim. Ama gel gör ki bu yıl çıktı ve soru tamamen o formül üzerinden çözülüyor başka çözüm yolu yok. O yüzden her türlü formülü ne olursa olsun ayrım yapmadan bilmen gerekiyor. Bazı sorular burda dediğim gibi formülü koyduğun an soru çıkıyor formülü bilmiyorsan soruyu direk boş geçiyorsun.

Gözünü korkutmak istemem ama fizikte 170 tane formül var ve hepsini nasıl ve nerde kullanılacağını bilmen gerekiyor. 30 soru için 170 formül şaka gibi.

Formüller için şu konuya bakabilirsin :http://forum.donanimhaber.com/m_62383974/f_//tm.htm#62383974

Bunu 1-2 a4 kağıdına sığdırıp soru çözerken yanında bulundur kendi formül kağıdın olsun. Soru çözerken baka baka formülleri de öğrenirsin.

• kapsamli bir konu anlatımlı kitap al. Mustafa Başer Fİnal LYS öneririm.

Burdan konuyu ayrıntılı bi şekilde çalış ardından güzel bi soru bankası çöz. Tavsiye Palmedir. Ben palme çözmedim ama palme güzel. YGS fizik için benim en beğendiğim kitap Eksen ygs soru bankası.

Konu anlatımlı kitap + İYi bir soru bankası ndan sonra tek eksik çözümlü sorular oluyor. Onlarıda genelde femset gibi bir kitaptan çözebilirsin yada teknofemi kullanabilirsin.

Bölüm denemesi olarka Palme fizik LYS , ygs fen için yine Palme ygs fen denemeleri..

Ayrıca dershanede bu konuya bakmayın çıkmaz tarzı şeyleri de umursamayın. ÖSYM artık herşeyi sorabiliyor. Şu kadarını söyleyeyim Son 1 aya kadar fiziğin önemli tüm konularını bitirin. Son 1 ayda tekrar + ıvır zıvır konuları halledin.
  • BloodyShift kullanıcısına yanıt
    biribirinde alakasız konular olduğu için olur sonra pişman olma sınava girdikten sonra keşke öyle yapsaydım diye denemelerde birsürü mekanik sorusu görürsün ama sınavda karşına modern konulardan gelir.
  • Sağolun hocam öneriler için. Dediğiniz gibi çalıştıktan sonra Palme ve çözümlü sorular yeterli olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyShift -- 6 Temmuz 2014; 16:16:31 >
  • Meb kitabınu alın satır satır ezberleyin sonuç 2 y

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BloodyShift

quote:

Yapacak bir şey yok hepsini bilmen gerekiyor.

Optik konusu mesela aynalar gölge aydınlanma şu bu derken bir sürü formül var ama soru çözerken 1 kere kullansan bir daha unutmayacağın türden. Arada 1-2 değişik formüller var geçmiş yılların sorularına baktım ve ondan soru çıkmayınca bu yıl da çıkmaz dedim. Ama gel gör ki bu yıl çıktı ve soru tamamen o formül üzerinden çözülüyor başka çözüm yolu yok. O yüzden her türlü formülü ne olursa olsun ayrım yapmadan bilmen gerekiyor. Bazı sorular burda dediğim gibi formülü koyduğun an soru çıkıyor formülü bilmiyorsan soruyu direk boş geçiyorsun.

Gözünü korkutmak istemem ama fizikte 170 tane formül var ve hepsini nasıl ve nerde kullanılacağını bilmen gerekiyor. 30 soru için 170 formül şaka gibi.

Formüller için şu konuya bakabilirsin :http://forum.donanimhaber.com/m_62383974/f_//tm.htm#62383974

Bunu 1-2 a4 kağıdına sığdırıp soru çözerken yanında bulundur kendi formül kağıdın olsun. Soru çözerken baka baka formülleri de öğrenirsin.

Teşekkürler hocam. Böyle bir konu çoğu kişiye lazımdı. Hakkımızda hayırlısı inş öğreniriz bu kadarını. İşin garibi de bunları öğrenmek için o kadar çaba harcayacağız 1 sene sonrada unutmaya, kurtulmaya...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.