Şimdi Ara

LYS Fen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Mf3 10.000-15000 hedefliyorum diş hekimliği için olmazsa seneye kalacam ama bu sene gitmek istiyorum baydı artık.Ygs iyi sayılır 400-450 arası puan çekiyorum denemelerde.Ama YGS'den sonra LYS yetişmez diye korkuyorum.Mat-2 de polinom, 2. dereceden denklemler,eşitsizlik, logaritma , parabol ve trigonometriyi bitirdim.Lys Fizik ve Kimyayı hiç bilmiyorum.İyi bir anadolu lisesindeydim ama dersi hiç dinlemedim.Her sene 45 gün devamsızlık hakkımı kullandım hatta

• İşte merak ettiğim şey ygs den sonra lys biter mi sizce mat-2 dediğim yere kadar bitti lys kimya ve fizik 0 lys biyoloji sadece sistemler kaldı.
  • Hemen basla yoksa bıtmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanında iyi bi anadoluda olcaktım.....................................
  • Aslında ygs'ye son 2 ay kaldı sadece ygs deneme çözcektim lys'ye başlım yani ? ya da özellikle hangi ders yetişmez fizik mi kimya mı
  • Culnamo kullanıcısına yanıt
    Dostum bende lys yi ygs den sonraya bırakacağım ilki kötü geçerse 2. sinin bir anlamı yok birkaç hocayla konuştum mat 1 mantığını anlayan birisi 1 ayda tüm mat 2 yi bitirir dedi düşündüğümde lan fiziğin %70 i ortak biyolojinin %100 kimyanın %25 i geometrinin herşeyini bilmek lazım net ayrımı sadece lys kimya ve mat 2 de olur diye düşünüyorum şuanda ygs netleri 110 civarı kötü geldiği için hiç lys çalışmadım adam akıllı günde max 1.5 saat çalışıyorum ondada ygs
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTEQ

Dostum bende lys yi ygs den sonraya bırakacağım ilki kötü geçerse 2. sinin bir anlamı yok birkaç hocayla konuştum mat 1 mantığını anlayan birisi 1 ayda tüm mat 2 yi bitirir dedi düşündüğümde lan fiziğin %70 i ortak biyolojinin %100 kimyanın %25 i geometrinin herşeyini bilmek lazım net ayrımı sadece lys kimya ve mat 2 de olur diye düşünüyorum şuanda ygs netleri 110 civarı kötü geldiği için hiç lys çalışmadım adam akıllı günde max 1.5 saat çalışıyorum ondada ygs

Aynen bende böyle düşünüyorum.Arkadaş bu ygsdede türkçe 37-38 sosyal 30 fen 35-36 yapıyorum.Şu mat-1 den 25 civarı yapıyorum bir türlü olmuyor ne gıcık ders ya.Soru çözmediğim için oluyor heralde hep konu çalışıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FEN FULLEMEK
    5 yıl önce açıldı
    AYT FEN
    3 yıl önce açıldı
    Tyt Ayt matematik netleri
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Culnamo

Aslında ygs'ye son 2 ay kaldı sadece ygs deneme çözcektim lys'ye başlım yani ? ya da özellikle hangi ders yetişmez fizik mi kimya mı

Fizik babadir fark yaratan derstir ufaktan basla elinde patlar yoksa... Mat2den daha çok konu başlığı içerdiği de bi gerçek.Mekaniğin o kadar olmasa da modern fizik ve elektriğe iyi bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrTEQ kullanıcısına yanıt
    Yav mat2 yi nereye 1 ayda bitiriyorsunuz öyle bir dünya yok sadece türev integrali 1 ayda bitirirsin onun için bile iyi kasman gerekir
  • mezunum sizin gibi dedimya 3 aya mat2 yetisir ne var fen yetisir ne var sonra noldu biliyormusunuz mat 40 sorudan sonrasi goremedim.Bırakın bunları kendinizi kandırıyorsunuz insan biraz mantıklı bakar bu kadar mezun insan neden lys calisir bu arada yukaridaki arkadas ilki kotu gecerse ikincinin anlami yok diyor tamamen sacma birinci sinav iyide gecse kotude gecse ikinci sinavin anlami cok onun icin yavas yavas baslayin
    Edit:İmla
    Edit2:Beyler not olarak ben ygs kadar sadece ygs calistim lys hic bakmadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GergedanGörünümlüAyı -- 3 Ocak 2015; 0:11:58 >
  • quote:

Hahaaha lan hic gulecegim yoktu biyokojinin %100u ortak fiziğin %70i ha nqnsnsjwjwj.sen fizik Ygsde çıkan isı sıcaklığa bak birde lys de çıkana.Lys biyoloji kolay mi sandın sen nerden geliyor bu özgüven anlamadım. Sene basindan beri duzenli Lys çalışan insanlarla kendinizi nasıl bir tutuyosunuz anlamadım

• bi arkadas fizik fizik yuzde 70 ortak demiş. yok oyle bişe gencler en fazla yuzde 40 dır adamlar modern fizik ve elektrikten eliyor zaten ki optik mesela ortak ama ygs de cıkan optikle lys de cıkan optik aynı zorlukta mı zannediyosunuz ? veya lys de cıkan biyolji sorularının ayrıntısıyla ygs de cıkan bir mi ? bende mezuna kaldım ve en buyuk hatam lys nin cogunu ygs den sonraya bırakmaktı sımdı akıllandım subatta bıle ayın 15 ine kadar lys calıscam ygs den deneme cozuyorum sadece sakın lys fenin tamamını ygs den sonraya bırakmak gibi bi hata yapmayın tum lys fen konularının en az yuzde 50-60 oranında eritmeye bakın mat2 de en kötü türev-integral dışında bitirin eger 12. sınıfsanız okulda türev integral işledikce eve gelip hemen tekrar edip soru cözün
  • quote:

quote:

Aynen bende böyle düşünüyorum.Arkadaş bu ygsdede türkçe 37-38 sosyal 30 fen 35-36 yapıyorum.Şu mat-1 den 25 civarı yapıyorum bir türlü olmuyor ne gıcık ders ya.Soru çözmediğim için oluyor heralde hep konu çalışıyorum.

Yav şu feni nasıl 35-36 yapıyorsunuz aklım almıyor 30u gecemiyorum tavsiyelerin ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

quote:

quote:

Yav şu feni nasıl 35-36 yapıyorsunuz aklım almıyor 30u gecemiyorum tavsiyelerin ne?

Kimya ve biyolojiyi fullersen zaten 26 civarı oluyor bu derslere iyi çalış.Ygs'de en kolay verim alabileceğin dersler.Ama fiziğe çalışman lazım başka çaresi yok, sorularını hocanı sorman lazım fizik tek başına zor yapılır , hocalardan iyice yararlanmaya bak.

• Beyler diyorsunuz ki ygs optikle lys optik farklı adamda biliyor zaten farklı olduğunu bence.Onun demek istediği mesala optiğe çalıştığın zaman ygs-lys ortak bitir.Yani zor sorularınıda çöz fiziği öyle düşünürsek gerçekten geriye çok konu kalmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.