Şimdi Ara

LYS EDEBİYAT CALİSMA YARDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oldum olasi edebiyatim kötüdür. Ve derse hic odaklanamiyorum, eve gidip tekrar ediyim diyorum sikiliyorum. Nasil calismaliyim nereden baslasam iyi olur nasil soru cozmeliyim. Tecrubelerinizi ve yardimlarinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallo -- 2 Nisan 2014; 23:01:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• imlaya dikkat
  • pallo kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayım diyebilirim hiç ama hiç içimden gelmiyor çalışmak galiba lysde b*ku yicem :((

• Eğer karikatüre ilginiz var ise yayın Denizi'nin kitabı var onu almalısınız.Olmadi ise günlük kendinize konu belirleyin ve onu çalışın.Tabi su tekrar sistemini yapmanız iyi olur:
    1.Yeni öğrenilen bilgiden sonra yapılacak 5 dklik tekrar bilgiyi 24 saat
    2.24 saat sonra yapılan bir tekrar bilgiyi 1 hafta
    3.1 hafta sonra yapılacak tekrar bilgiyi 1 ay hafızada tutar

• semender96 S kullanıcısına yanıt
    Yayın Denizi'nin hangi kitabı karikatürlü olan?
  • pallo kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_90067647/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: TownSportif

Aynı durumdayım diyebilirim hiç ama hiç içimden gelmiyor çalışmak galiba lysde b*ku yicem :((

Bir şeyler öğrenmeye başlayıp yapabildiğinizi görmek motivasyonu artıracaktır biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt biyoloji deneme onerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu işin lamı cimi yok.hele de bu saatten sonra hiç yok.
    yok ben derse odaklanamıyorum yok havalar sıcak yok rusyayla abd nin arası çok gergin.bunların hepsini geçin oturun ders çalışın.sonra pişman olursunuz.böyle küçük ayrıntılara da takılmayın bu kadar.karikatür filan da çizmeyin.sizin sorununuz var olan bi yazar eser lisetsini ezberlerken hemen olacagını sanmanız.2 sefer okuyorsunuz sonra ya yok odaklanamıyorum ben olmuyor ezberim zaten kötü diyip bırakıyorsunuz.edebiyatı iyi olan bir çok insan ki bunlardan biride benim ezber yapar ve bunu artık bıkana kadar yapar.en ufak bir 10 kişilik yazar eser listesini bile kaç kagıda yazdıgımı allah bilir.sürekli yazaacaksın aynı şeyi.ilk başlarda salak salak yazarsın 4 sefer yazarsın 5 sefer yazarsın hala hepsini aynen yazamamışsındır bir yerden sonra farkına varırsın onun belli bir eşigi vardır yani o eşigi atladın mı artık farkında bir şekilde yazarsın ki bu da 9. 10. sefer aynı listeyi yazmak demek.ezber böyle yapılır yoksa al eline kagıdı 2 sefer oku 3. sefer kagıda bakmadan okumaya çalış yapama , ondan sonra olmuyor benim ezberim kötü.yok öyle birşey.sınava az kaldı elinizden geleni yapın gece güdüz ezber yapın çalışın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemal*

Yayın Denizi'nin hangi kitabı karikatürlü olan?

Deşifre yazıyor üstünde soru bankası yazıyor ama konu anlatimli fazla soru yok dilerseniz aksam ss atarım şimdi okuldayim

• batuhan1122 B kullanıcısına yanıt
    arkadaşa katılıyorum
    http://www.edebiyatogretmeni.org/lys-edebiyat-icin-altin-bilgiler/

burdaki sitedeki eserleri sesinizle mp3 kaydetip müzik yerine bunları dinleyin kulaklıktangün boyu bilinç altınıza yerleşir ben böyle yapıyorum ve evegelince de arkadaşın dediği gibi 7 8 defa kağıda yazıyorumki unutmayım
    verdiğim linkteki listeyi yarıdan daha fazlasını bu yöntemle yezberledim aman ha ezberledim diyede bırakmayın vallasınavda cakarsınız hergün aynı listeyi ezberlesseniz dhi 10 kere kağıtlara yazın bilinç altınıza iyice kazınsın

not ; kesinlikle şifreliyorum ( kanat yıldız ) öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liverpool3838 -- 3 Nisan 2014; 9:08:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.