Şimdi Ara

LYS edebiyat 0dan kac gunde biter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
13.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0 dan başlayıp lys edebiyata çalışmaya başlasam ama öyle üstün körü değil minumum 43 44 yapılacak şekilde çalışsam kaç günde günlük ne kadar çalışmayla biter (sayısalım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pitah

0 dan başlayıp lys edebiyata çalışmaya başlasam ama öyle üstün körü değil minumum 43 44 yapılacak şekilde çalışsam kaç günde günlük ne kadar çalışmayla biter (sayısalım)

Oncelikle 25 kusur soru Ygsden cikiyor o tarafi 23 net felan yaosan sana kalan 31 soruda 20 net yapmak . Fem Simetriyi bitirirsen yaoarsin heralde onuda . Ince kitaptir rahat biter 1 ayda gunde 1.5 saat calismayla .

• quote:

Orijinalden alıntı: sefa404

quote:

0 dan başlayıp lys edebiyata çalışmaya başlasam ama öyle üstün körü değil minumum 43 44 yapılacak şekilde çalışsam kaç günde günlük ne kadar çalışmayla biter (sayısalım)

Oncelikle 25 kusur soru Ygsden cikiyor o tarafi 23 net felan yaosan sana kalan 31 soruda 20 net yapmak . Fem Simetriyi bitirirsen yaoarsin heralde onuda . Ince kitaptir rahat biter 1 ayda gunde 1.5 saat calismayla .

WAT?

Bro bu söylediklerine göre ben Tm-3 5kyım şu anda içim rahatladı teşekkürler

• Gecem sene ygs turkcede 34 netim vardi lys edebiyatin turkce kisminda pek sorun sayicami sanmam o lys kismi o kadar surede biter mi harbiden

• bende ygs bitince lys edebiyat tarih coğrafya bitiricem
    edebiyat ne kadarda biter ve hangi kitaplar tavsiye ?
  • Simetri iyimi cidden o kadar 40 net yeter banada

• 2ay calisarak 40net yapmistim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YGS yüzdesi kac ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gunde kac saatti asagi yukari ygs nasildi

• Hocam ben sayısaldim gecen sene hatta ygs sonradı 3 hafta falan fen çalıştıktan biran sonra tm gectim 41 net yaptım 1.5 ayda fem cep kitaptan calıstım ve yayın denizi çözmüştüm sadece

• Sadece el kitapcığındaki önemli yerleri defterime yazarak ve 1 tane soru bankası bitirerek 41 net yaptım.Cumhuriyet dönemine hiç çalışmamıştım mezuna kalcam diye.
  • Ygs 400bin deydim lysde 15mat2 40 edebiyatla 100bine cekmistim

• Edebiyatı anlamaya çalıştığınızda birazda ezberiniz kuvvetliyse hiç sıkıntı çekmezsiniz. Edebiyat zor ders değildir. Ama üstünde durmanız gerek. Adamakıllı çalışırsanız 46 bile yaparsınız.

• Hukuk tm3 ten alicagi icin edebiyatinda onemi artti okul puanimda kiriliyo bi 40 45 arasi edebiyat yapmak zorundayim dediklerinizle bi ayda yogun bi calismayla edebiyatta 40net bulunur gibi duruyo cok sagolun

• Edebiyata fem ince diye femden çalışmayın benden demesi ! femden çalısıp güvender soru bankasından soru çözmeye kalkarsanız anlarsınız ne demek istediğimi . Ha ben 38-40 net istiyorum derseniz feme devam ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • unllky kullanıcısına yanıt
    Tam tersi ben kesin 40i gecmek istiyorum 40boyle yapmayi istiycegim son net

• kardeş o zaman çok iyi çalışıp her şeyi öğrenicem kafasındaysan güvendere bak derim , biraz ayrıntılı ama o kitabı yiyip bitirirsen ve ygs kısımından da iyi yaparsan 50+ bile yapsan sürpriz olmaz
  • unllky kullanıcısına yanıt
    Eger dedigin gibi bi kitapsa guvender isimi gorur peki gunde 3 saat calissam ne kadar zamanda biter :)

• o konu hakkında bir şey diyemiyeceğim kişiden kişiye değişir ama yetmez gibime geliyor zaten lys'ye de fazla bir şey kalmadı sonuçta
  • quote:

Eger dedigin gibi bi kitapsa guvender isimi gorur peki gunde 3 saat calissam ne kadar zamanda biter :)

600~700 sayfalik cok ayrintili bi kitap 2 ayda bitmez o

• quote:

Orijinalden alıntı: practice

quote:

600~700 sayfalik cok ayrintili bi kitap 2 ayda bitmez o

Güvender çok ayrıntılı ama hiç çalışmadım bilmiyorum yeterli zaman var mı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.