Şimdi Ara

LYS Denemesi aldım sizin için değerlendiriyorum(Okyanus ve Esen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Henüz çözmedim ama inceledim ve değerlendirmemi yaptım.Okyanus lys-1 ve lys-2,Esen lys-2 aldım öncelikle okyanus ve esen lys 2yi kıyaslayacağım.
    Esenin FKB soruları Okyanusunkinden daha kaliteli gibi geldi bana.Okyanus biraz daha kolay gibi onun yanında.Esenin fiziğini hep işlem ağırlıklı biliriz ama bu denemede sözel sorulardan da koymuşlar dengeyi sağlamışlar diyebilirim.Her ikisinde de Kuarklarla ilgili soru vardı bu konunun son olarak akıbeti nedir bilmiyorum.Her ikisinin de Kimyasında Hayatımızda Kimya vardı.Organikten 10 civarı soru var ama daha hafifletilmiş görünüyor.Biyolojilerde de 6-7 tane Sistemler var.
    Okyanusun Lys-1 ini aldim bir de.Türev-İntegralden 8-9 soru sormuşlar.2 tane hacim sorusu vardı gözümden kaçmadı.Nerdeyse yarısına yakını YGS kısmından,20-22 soru sormuşlar.Genel olara kolay gibi görünüyor.
    Daha çözmedim çözdüğüm zaman daha iyi bilgi verebilirim.Bu arada OKyanusun denemeleri şu sitede var oradan da bakabilirsiniz.
    http://akilliogretim.com/Book/BookPage/1959?uniteId=2983&konuId=59322
    LYS denemesi arayan arkadaşlar için umarım yararlı olmuştur.Sizden de çözen veya inceleyen varsa yorumlarını aktarabilir.

• Faydalandım
  • Güncel.
  • hocam daha zor olması kaliteli olması anlamına mı geliyor?
  • Valla tam aradığım şeydi hocam çok sağol
  • Nrunke kullanıcısına yanıt
    Hem zor hem kaliteli olamaz mı Hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 12 Ocak 2017; 22:16:20 >
  • olabilir ama sen daha zor olduğu için kaliteli anlamına getirmişsin de ya da ben öyle anladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam inşallah bu konuyu lys deneme deperlendirme konusu yaparsın baya faydalı olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.