Şimdi Ara

lys de matematik yapmadan tm de tercih yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • lys de matematik yapmadan tm de tercih yapmak mümkünmü.https://lys-puan.hesaplama.net/ bu sitede matematiğe 0 edebiyata 40 doğru 16 yanlış coğrafyaya 15 doğru 5 yanlış yazıyorum tm 3- 262.208 gelio güvenilirmi sağolun



  • Sinan Dogan Sd S kullanıcısına yanıt
    burda arkadaş neden tercih yapamıyo bilen arkadaşlar cevap verirse çok mutlu olurum
  • TM'den tercih yapılacaksa Matematik dersinin sınavı da alınmak zorundadır yani kayıt parası falan yatırılmalıdır ve optikte en az bir soru çözülmüş olmalıdır doğru ya da yanlış. Sen şimdi mat geo hariç tüm tm derslerini full de çeksen matematikte bir soru dahi işaretlemediğin için puanın hesaplanmaz. Mesela ben ygs lys de 6 net yapabildim ve istediğim bölüme gittim. Yani 6 net bazıları için hiçbir şey. Benim için baya önemliydi ama.
  • Scarface57 S kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim peki sence matsız tm den 280 puan falan alabilirmiyim
  • Sinan Dogan Sd S kullanıcısına yanıt
    Biraz geç yazıyorum kusura bakma. DonanımHaber'e fazla bakamıyorum. Muhtemelen evet alabilirsin. Ama şöyle bir şey olması lazım. Her ne kadar YGS değil asıl önemli ayak LYS deselerde. YGS'de önemlidir. YGS'de de matematik yapmayacaksan. Diğer derslerinin normalden fazla iyi olması gerekiyor. Ben mesela YGS'de de iyi matematik sergileyememiştim. Yani 2-3 soru belki yapmışımdır. LYS'de de çok yapamadım ve 310 benim tm-1 puanım. Puan elbette yapılabilir bir şey. Türkçe Sosyal Fen var LYS'de Edebiyat ve Coğrafya var. Bu alanlara ağırlık verirsen elbette yapılabilir. Fakat sıralama olarak biraz geride kalabilirsin. Mesela benim matematiğim 10 15 soru daha fazla olsa belki de daha iyi bir üniversiteye gidebilirdim.
  • Scarface57 S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim zaman ayırdın böyle iyi insanlar olması çok sevindirici
  • Sinan Dogan Sd S kullanıcısına yanıt
    Ne demek rica ederim. Yine geç yazıyorum bunu da kusura bakmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.