Şimdi Ara

LYS ÇALIŞMAYIP ARAŞTIRMALAR YAPMK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar araştırma peşindeyim. Okuyup araştırmayı seven biriyim. Sosyalizm komünizm faşizm emperyalizm tarzı şeyleri detaylı bir şekilde araştırmaya başladım. Bu konular hakkında bilgim zaten vardı ama daha detaylı öğrenmek istiyorum. Anayasa hukukunu falan araştırıcam jhatta kitabı da var. Var mı böyle araştırma meraklısı? Bu arada grup yorum dinleyen var mı?

• huğuğçu 3 hafta daha sık dişini sonra araştırmana devam et iyi bir okul kazanirsan zaten orda bütün kavramları somut örneklerle öğrenirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saygi deger huğuğcuğum su arastirmalari birakip iki hafta sinava odaklanmani oneriyorum. Yoksa lys de seni bi guzel arastiracaklar. Kazandiktan sonra hukuk bizim istedigimizi arastiririz ama simdi bunlari ertelemen lazim.

Ben de uzay, bilim vs cok arastiriyordum en azindan iki aydir ara verdim. Sinav sonrasi vakit bizim istedigimizi arastiririz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız gençler ne diyim. Ama insan merak ediyor işte

• quote:

Orijinalden alıntı: huğuğçu

Haklısınız gençler ne diyim. Ama insan merak ediyor işte

Komunizm ve kapitalizm hakkinda onerecegin kitap var mi? Bende sinavdan sonra baslamayi dusunuyorum

• Fakirdepocu kullanıcısına yanıt
    Teori kitaplarında başlangıç için: Sosyalizmin Alfabesi - Leo Huberman okuyabilirsiniz. Sonrasında Felsefenin Başlangıç İlkeleri - Georges Politzer.

Uğur Mumcu - Rabıta'yı da günümüzü anlamak için okuyabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rosKing -- 28 Mayıs 2017; 14:6:40 >
  • komünist manifestoyla başlayın gerisi gelir :) bir de "19. Yüzyıldan 20. Yüzyıla Modern Siyasal İdeolojiler" adlı bir kitabı var Birsen Örs'ün, genel ideolojiler için muhteşem bir bilgi kaynağı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aah kardeşim;
    Bende senin gibiydim sonra mezuna kaldım Bu aslında bilinçaltısal birşey; az ilgi duyduğun alan yerine (ders) daha çok ilgi duyduğun alana şuanlık çok fazla çekim var.3 hafta sonra göreceksin ki aynı çekim olmayacak; normal ilgi düzeyine düşecek
  • Kitap önerin gençler

• Nihal Atsız,Mehmet Emin Yurdakul,Ziya Gökalp okumanı ve Türkçülük hakkında araştırmalar yapmanı öneririm

• ben de o şekildeyim. 2 haftadır doğru düzgün çalışmıyorum. onun yerine oturup tarih kitabı okuyorum. vücut artık nasıl çalışmak istemiyorsa diğer konulara çalışan kısımlar aydınlanma yaşadı ufkumu açtı :DD
  • Mehmet Emin Yurdakul,Ziya Gökalp okumanı ve Türk tarihini araştırmanı öneririm

• AYNEN QNQ BEN DE OYLEYİM, ACTİM ENTERNASYONEL MARSİ LYS MYS UMRUMDA DEGİL

VER ENTERNASYONELİ VEEEER

• Hüseyin Nihal Atsız- Bozkurtların Dirilişi

• Aynen bende sürekli rotasız seyyah kanalının YouTube videolarını izliyorum dün dayanamadım kitabını da sipariş ettim 😅 Bide şey grup yorum / uçurtmayı vurmasınlar biliyorum sadece güzel şarkı 👌

• quote:

Orijinalden alıntı: huğuğçu

Kitap önerin gençler

aşkı memnu
  • Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama okmeydanı idil kültür merkezine gidebilirsin orda hem kitap merakını öğrenirsin hem yorum üyeleriyle tanışma fırsatın olur (şuan çoğu gözaltında)

Kitap olarak önerim

İnce Memed

Mahir Çayan Tüm Yazılar

Gülün solduğu akşam

Karartma Geceleri(Rıfat Ilgaz)

Daha fazla bilgi için pm atabilirsin

• suç ve ceza okumadıysan başla. bir de bukowskinin kitaplarını çok severim

• Büyü yavrum büyü

Büyüyüpte onyedine geldiğinde baban sana kelepçeler, işkenceler,idamlar alacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.