Bildirim
Lys başvurusu hakkında bir şey soracağım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Öyle bir zorunlulugun yok tm den tercih yapmak istiyorsan matematik edebiyata gireceksin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah öyledir. Başvuru sırasında müdür yardımcıları bi maraz çıkarmaz inşallah. -
Fen ve Sosyal'e girilebilir mi acaba.Malum FS diye bir puan türü yok. -
Arkadaşlar ben mezuna kaldım da bir şey soracağım , yeni konu açmak istemedim. İnternetten başvuru yaparken istediğimiz oturumları seçtik mesela lys-1 lys-2 altta yabancı dil var oradan da bir dil seçimi yapacak mıyız yoksa boş mu kalacak? (Lys-5 e girmeyeceğim.) -
quote:
Orijinalden alıntı: UltimateBöcek
Arkadaşlar ben mezuna kaldım da bir şey soracağım , yeni konu açmak istemedim. İnternetten başvuru yaparken istediğimiz oturumları seçtik mesela lys-1 lys-2 altta yabancı dil var oradan da bir dil seçimi yapacak mıyız yoksa boş mu kalacak? (Lys-5 e girmeyeceğim.)
Boş olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: STMUS
quote:
Orijinalden alıntı: UltimateBöcek
Arkadaşlar ben mezuna kaldım da bir şey soracağım , yeni konu açmak istemedim. İnternetten başvuru yaparken istediğimiz oturumları seçtik mesela lys-1 lys-2 altta yabancı dil var oradan da bir dil seçimi yapacak mıyız yoksa boş mu kalacak? (Lys-5 e girmeyeceğim.)
Boş olacak.
Anladım ilgin için teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X