Şimdi Ara

Lys başvurusu hakkında bir şey soracağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar ben okulda sayısal sınıfındayım ama fen kimye biyo kötü o yüzden matematik ve edebiyat bölümlerine kayıt olmak istiyorum böyle olurmu bölüm ayrıcalığı yapıyorlar mı? Bugün birisi sayısallar 3 sınava girmek zorunda demiş ama ben mat ve edebiyata girmek istiyorum 2 sınav yani.

• Öyle bir zorunlulugun yok tm den tercih yapmak istiyorsan matematik edebiyata gireceksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah öyledir. Başvuru sırasında müdür yardımcıları bi maraz çıkarmaz inşallah.
  • Fen ve Sosyal'e girilebilir mi acaba.Malum FS diye bir puan türü yok.
  • Arkadaşlar ben mezuna kaldım da bir şey soracağım , yeni konu açmak istemedim. İnternetten başvuru yaparken istediğimiz oturumları seçtik mesela lys-1 lys-2 altta yabancı dil var oradan da bir dil seçimi yapacak mıyız yoksa boş mu kalacak? (Lys-5 e girmeyeceğim.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltimateBöcek

Arkadaşlar ben mezuna kaldım da bir şey soracağım , yeni konu açmak istemedim. İnternetten başvuru yaparken istediğimiz oturumları seçtik mesela lys-1 lys-2 altta yabancı dil var oradan da bir dil seçimi yapacak mıyız yoksa boş mu kalacak? (Lys-5 e girmeyeceğim.)

Boş olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

quote:

Orijinalden alıntı: UltimateBöcek

Arkadaşlar ben mezuna kaldım da bir şey soracağım , yeni konu açmak istemedim. İnternetten başvuru yaparken istediğimiz oturumları seçtik mesela lys-1 lys-2 altta yabancı dil var oradan da bir dil seçimi yapacak mıyız yoksa boş mu kalacak? (Lys-5 e girmeyeceğim.)

Boş olacak.

Anladım ilgin için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.