Şimdi Ara

lys- 5'ten sınava girmek !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, bu dönem lys5'ten de şansımı denemek istiyorum.dil bölümü öğrencisi değilim.ingilizcem çok çok iyi de değil, sizce yapabilir miyim ?? malum önümde kısa bi zaman var. bu süre içerisinde çalışmak istiyorum.her türlü önerinize açığım.şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben geçen sene ek puanla 300.mü ne olmuştum ek puan varsa yani öğretmen lisesinden mezunsan ve ingilizcen iyi ise her türlü gidersin.
  • kai96 kullanıcısına yanıt
    hocam ingilizcem orta seviye önümde kısa bi zaman var, sizce nasıl bi çalışma yapmalıyım? öğretmen lisesinde okumuyorum.ama ingilizce ile ilgili bir bölümde okumak istiyorum

• Kardeş şöyle söyleyeyim, benim İngilizcem iyidir, baya anlarım konuşurum falan. Lisede de dil bölümü seçmemi önermişti hocalarım. Ben açıkçası en az 50 net falan yaparım diyordum. Ama gerçekten zor, yani benim bildiğim dil ile alakası yoktu safi dil bilgisi yani, bu kadar kısa sürede çalışıp halledebilir misin bilmem ama öylesine girip kazanılabilecek bir sınav değil bence.

• Bende anlıyorum sınavın zor olduğunu ama dil öğrenmeye karşı hep bi sempatim vardı ama yapamadım bi türlü.şimdi dilden girmeyi düşünüyorum.matematik geometri gibi dersler ile ilgili hiç birşey bilmiyorum o yüzden bu sene bi yer kazanamam.ama bu sene şu dile yüklenmeyi düşünüyorum.ingiliz dili ve edebiyatı hedefliyorum.
  • LYS 5'e girerken puan hesaplanabilmesi için başka bi LYS alanına girmek şart mı? Yoksa sadece tek LYS 5 ile puan hesaplanabilir mi? LYS5 hesaplanırken diğer alanların puanı etkilemiyor biliyorum ama acaba girmek şart mı?

• Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla yok.yani lys5 puanı diğer bölümleri etkilemez sanıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    1 yıl sonra sınava girmek
    2 yıl önce açıldı
    Tekrardan YKS'ye Girmek
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aşırı Zeki Adam kullanıcısına yanıt
    Orası öyle fakat benim merak ettiğim puan hesaplanabilmesi için (sizin dediğiniz gibi her ne kadarda LYS 5 puanı diğerleri ile alakasız olsa da) iki sınava girmek şartmış, doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

Orası öyle fakat benim merak ettiğim puan hesaplanabilmesi için (sizin dediğiniz gibi her ne kadarda LYS 5 puanı diğerleri ile alakasız olsa da) iki sınava girmek şartmış, doğru mudur?

Hayır alakası yok. Dilciysen sadece LYS-5'e girmen yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aşırı Zeki Adam

Bende anlıyorum sınavın zor olduğunu ama dil öğrenmeye karşı hep bi sempatim vardı ama yapamadım bi türlü.şimdi dilden girmeyi düşünüyorum.matematik geometri gibi dersler ile ilgili hiç birşey bilmiyorum o yüzden bu sene bi yer kazanamam.ama bu sene şu dile yüklenmeyi düşünüyorum.ingiliz dili ve edebiyatı hedefliyorum.

Grammari en kisa surede bitir. Makalelerden bilmediğin kelimeleri cikar kelime ezberle bol bol soru coz. numarani da at bana pm den seni whatsapp grubuma alayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz. Zeus -- 8 Nisan 2016; 19:33:53 >
  • ben geçen sene girmiştim 100 net yaptım ,düşün ama ben çok yabancı dizi izlerim aynı seviyede miyiz bilemiyeceğim ona göre ölç tart, yani true detective den tut prison break breaking bad hepsini izlemişimdir.
  • Altyazılı mı yoksa direk orjinal mi izliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

ben geçen sene girmiştim 100 net yaptım ,düşün ama ben çok yabancı dizi izlerim aynı seviyede miyiz bilemiyeceğim ona göre ölç tart, yani true detective den tut prison break breaking bad hepsini izlemişimdir.

Dil sinavindan 100net nasil yapiyorsun? zaten 80 soru var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hz. Zeus

quote:

ben geçen sene girmiştim 100 net yaptım ,düşün ama ben çok yabancı dizi izlerim aynı seviyede miyiz bilemiyeceğim ona göre ölç tart, yani true detective den tut prison break breaking bad hepsini izlemişimdir.

20 soruda kendim yazıp cevaplamıştım , bu arada altyazı izlerim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hz. Zeus

quote:

20 soruda kendim yazıp cevaplamıştım , bu arada altyazı izlerim

yav he he.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.