Şimdi Ara

Lys 4 Soruları ve Cevapları [Tarih 44-44/ Coğrafya 13/14 Felsefe 14/40] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
4
Favori
43.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    uygulanması kısmına dikkat edelim lütfen. bir anda inseydi uygulanması karmaşıklaşabilirdi. ancak kademe kademe inerek uygulanması da kolaylaştırılmış oldu. ha tartışmalıdır yalnız 1 de olabilir ancak ben yalnız 1 yapmadığım için üzülmem asla.
  • Edizkowicz kullanıcısına yanıt
    ben çift veya iki kutuplu diye hatırlıyorum siz emin misiniz?
  • SirMacMillian S kullanıcısına yanıt
    Evet eminim. Tek kutuplu diyordu. Geideki sayfalarda muhabbeti de döndü bu sorunun.
  • -ORAYA BİR SORU DAHA EKLEMENİZİ RİCA EDECEĞİM VOL3-

felsefe grubu sosyolojide paragrafta şişmanların üzerinde toplumsal baskı olmasıyla ve bu baskı neticesinde kendilerini kötü hissedip değiştirmeye çalışmaları vardı. cevap sosyal çevrenin bireylerde baskı oluşturuyor olmasıydı.
  • Edizkowicz kullanıcısına yanıt
    Kur'an-ı Kerim sorusu I ve II hem olayların ardından gelmesi hem de uygulanması ve ezberin kolaylaşması kesin bilgi babama sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -ORAYA BİR SORU DAHA EKLEMENİZİ RİCA EDECEĞİM VOL4-

Felsefe grubu psikolojide bir görüşmede kişinin dışa dönüklüğüyle ilgili sorular sorulmuştu cevabı dışa dönüklülüktü zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirMacMillian

cevabı veriyorsun işte. sanayisi gelişmiş ve bölgesel. küresel olmasını sağlayan ise filosu.

😂 sanayisi küresel olur bölgesel olmaz öyle birşey yok ayrıca büyük filosu olsa olsa sanayisi küresel olan ülkelerin olur dediğinle tamamen çelişir

• Hocam emeğinize sağlık. tarih 10. Sorudan emin miyiz? Nerde geciyor

• ben coğrafya öğretmeniyim . merak ettiğiniz , çıkmazda kaldığınız soruları sorabilirsiniz
  • Konuda yazılan cevaplar doğruysa ;

Tarih 41D 3Y

Diğerlerini hatırlayamıyorum.
  • OOO baya iyiymiş hayırlı olsun
  • Arkadaslar 40 soru soruldugunu baz alarak isaretleme yaptim. Ne olur sonucunda?

• sınava girmedim de, felsefede oruç sorusu ne alaka?
  • tomthejeer kullanıcısına yanıt
    İslam Felsefesinden gelmiş muhtemelen o soru kardeşim.

Yıllarca felsefe = dinsizlik kavramı oluşturuldu ancak

felsefe = Düşünmek demek diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitych

ben coğrafya öğretmeniyim . merak ettiğiniz , çıkmazda kaldığınız soruları sorabilirsiniz

Dağların güney yamaçlarına yerleşimin ve tarımın daha çok yapılmasının en temel nedeni nedir ?
    İklim koşulları olabilir mi cevap ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhotSht

quote:

Orijinalden alıntı: realitych

ben coğrafya öğretmeniyim . merak ettiğiniz , çıkmazda kaldığınız soruları sorabilirsiniz

Dağların güney yamaçlarına yerleşimin ve tarımın daha çok yapılmasının en temel nedeni nedir ?
    İklim koşulları olabilir mi cevap ?

bakı
  • @hsyncb15

10. sorudan eminiz. O, sorunun kısaltılmış hali, öncesinde Selçukluların Hazarlarla etkileşim içinde olduğu, oğullarına Musa, Yunus gibi isimler koyduğu geçiyor. Bu bilgilerden sonra daha önceden hangi dinden olabileceği soruluyor.

Cevap doğru yani.

@realitych

Hocam bahsedilen soruda dağların güney yamaçlarında tarım arazileri varken kuzeyinde yok gibi bilgiler veriliyordu. Neden? diye soruyordu.

Güney tarıma daha elverişlidir diye bir şık vardı. Bu kadar basit olması gerekmiyor mu cevabın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edizkowicz

@hsyncb15

10. sorudan eminiz. O, sorunun kısaltılmış hali, öncesinde Selçukluların Hazarlarla etkileşim içinde olduğu, oğullarına Musa, Yunus gibi isimler koyduğu geçiyor. Bu bilgilerden sonra daha önceden hangi dinden olabileceği soruluyor.

Cevap doğru yani.

@realitych

Hocam bahsedilen soruda dağların güney yamaçlarında tarım arazileri varken kuzeyinde yok gibi bilgiler veriliyordu. Neden? diye soruyordu.

Güney tarıma daha elverişlidir diye bir şık vardı. Bu kadar basit olması gerekmiyor mu cevabın?

diğer şıklar neydi hocam . sıcaklık güneş ışınları açısı var mı
  • Bu açık uçlu soru kelimesini kim türettiyse saygılarımı iletiyorum.
    Açık uçlu soru deyince insanın aklına cevabı herkese göre değişebilen net bi cevabı olmayan soru geliyor.
    Cevabı kodladık işte nesi açık uç bunun.
    Bi kızda sordu soldan sağa mı sağdan sola mı yazıcaz cevabı.
    Kız araplardan fazla etkilenmiş sanırım.Sağdan sola yazı mı var türkçede.
  • İki şık hatırlayabiliyorum.

A) İklim özellikleri nedeniyle
    E) Tarıma daha elverişli olduğu için
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.