Şimdi Ara

LYS 1 LYS 2 DENEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LYS 1 LYS 2 DENEME

LYS 1 LYS 2 DENEME

LYS 1 LYS 2 DENEME

Millet bu denemeler içinden şunu çözme dedikleriniz veya bunların dışında şu deneme çok iyi dediklerinizi paylaşır mısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novarolife -- 18 Mayıs 2014; 13:34:44 >

• ben ders ders aliyorum hocam sen genel almissin nasil.cozdun mu hic bende olmadigi icin yorum yapamayacagim ben de alabilirim guzelse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En üsttekini herkes övüyo da diğerlerini bilmiyorum kullanan varsa yorumununyazarsa çok iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ercn80

ben ders ders aliyorum hocam sen genel almissin nasil.cozdun mu hic bende olmadigi icin yorum yapamayacagim ben de alabilirim guzelse

bunları çözmedim ama çözmeyi düşünüyorum hemde çözümlü olmaları çok iyi, tek tek aldıklarından iyi olanlar hangileri ?

• Feni bilemeyeceğim ama 9lu nun matematik testi ÖZELLİKLE GEOMETRİ çok kaliteli.
  • arz-ı hal kullanıcısına yanıt
    Karekök hakkında fikrin var mı hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Novarolife

Karekök hakkında fikrin var mı hocam ?

Yok. Ama bence basittir.
    Kapsülleri var bende geometrisi baya iyi matematik fazla basit 43 45 arası yaparım genelde 49d 1b geldi...
    Geometri ise cidden karekökün baya iyi...
    Tabi kapsül adına konuşuyorum. Ama basit diye düşünmemin başka bir nedeni ise YGS denemelerinin çok basit olmasıydı bence kesin yine basit yapmıştırlar
    Ama tabi tahmin
  • hocam ben karekokun mat biyo denemeleri var biraz basit geldi femin biyolojisini.bitirdim ama normaldi palmenin fizik denemesinr basladim biraz kasinti ama bakacaz palmenin biyo denemesini de alacam ama mat icin saglam deneme lazim fdd final bakacam onlar zordur tahminimce

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.