Şimdi Ara

Lydsto R1 Temizlik Robotu (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.541
Cevap
44
Favori
152.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkür ederiz verdiğiniz değerli bilgiler için.

İyi günlerde kullanınız.

• Güncelleme sonrası mop yaptıran oldu mu? Benim cihaz su damlatmiyor.Guncelleme ile ilgili olabilir mi ki.Şu robotu aldığıma o kadar pişmanım ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknofan06 -- 16 Mayıs 2021; 17:12:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teknofan06 T kullanıcısına yanıt

Benimkinde bir problem yok. Sularınız kireçliyse tıkanmış olabilir belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben yaptırdım. Sorun olmadı. Tıkanmış falan olabilir mi?

• Teşekkür ederim arkadaşlar.Dediginiz gibi benim ki tıkanmış olmalı.

• Robot süpürgenin inceleme videolarını vs izledim tercihlerim arasında yer alıyor şuanda ama yedek fırça, toz torbası vs internette arattığımda hiç bir şey çıkmıyor. Bu ürünler nerede satılır kaç TL dir nasıl alabiliriz bununla alakalı hiç bir bilgi yok sırf bu yüzden gidip mi store dan xaomi alacağım sırf fırçası toz torbası vs bulunuyor diye. Bu ürünün distribütörlüğünü kim yapıyorsa bıraksın bu işi arkadaş böyle saçma satış olmaz ürünün kendisi var yedek parçaları vs yok ortalıkta fiyat belli değil millet neye göre alsın bunu.

• İthalatçı firmaları savunmak için yazmıyorum ancak bütün markalar önce makineyi, sonra yedeklerini ithal ederler. Çünkü üretici firmalar ilk partiyi satmadan yedek parça kotalarını açmazlar - yedek parçadan kazanmak için önce robot satmaları lazım çünkü.

Roborock veya Xiaomi de ilk girdiğinde aylarca yedekleri gelmemişti, şimdi bakkalda bile satılıyor.
  • merhaba, ürünü ben de aldım, 3 hafta kadar filan oldu alalı, sizinle aynı kaygılar içerisinde almıştım, yedek sarf malzemeler filan yok diye ama içerisinde 6 tane toz torbası var ki nerdeyse 20 gün kadar oldu ama bizimki dolmadı, oysa bu bize bir hafta yeter diyordum, sonrasında ise mop bezi olarak da bir tane normal bez ve 10 tane kadar tek kullanımlık mop vardı kutu içerisinde, hepa filtre ve fırça için yedek yok, ama ömürlerini doldurmadan yedek olarak satılmaya başlanır diye düşünüyorum, iyi forumlar

• evosas E kullanıcısına yanıt

Toz torbasını sadece tek bir yerde gördüm ve 69tl olarak fiyatlandırılmış tek 1 adet. Mop bezi sorun değil mikro fiber bez alır kesersin vs ama içerisinde ki fırçasıdır filtreleridir fiyatının ne olduğu belli değil. Ürün incelemelerinden gördüğüm kadarıyla güzel bir ürün ama ben bunu uzun süre kullanacağım 1 sene veya 5 sene sonra bu fırçaları, toz torbasını filtresine bulabileceğimin garantisi yok. Sırf ürünü getirelim satalım gerisine bakarız kafasındalar, ne bir resmi sayfa ne resmi bir iletişim yolu hiç birisi yok. Ürünü beğenmiş olmama rağmen bu sebeplerden dolayı xaomi alacağım

• evosas E kullanıcısına yanıt
    Dreame, Roidmi, Lydsto, Mijia, Viomi, kyvac, bir kısım Cecotec, bir kısım Proscenic... hepsi Xiaomi evreninde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Kontrol edebildiniz mi?

• Merhabalar
    yorumlar o kadar kafami karıştırdı ki asla net olup karar veremiyorum roborock s5 maxv mi yoksa lydsto r1 mi almalıyım lutfen lydsto r1 alıp bir suredir kullanan arkadaşlar net bir yorumunu yazabilir mi acaba zira ciddi meblağ odeyip alacağız pişman olmak istemiyorum benim gibi kafasi karışık bir cok arkadaşa da yardimci olacağını düşünüyorum...

• Pearly88 P kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldiniz
    Forumun son 15-20 sayfasını okursanız zihninizde bir fikir oluşabilir.
    Daha farklı markaları da incelemek ve fikir okumak isterseniz ‘Robot süpürgeler hakkında’ başlıklı foruma da bakabilirsiniz.
    Saygılarımla

• Oncelikle Cevabınız icin teşekkür ederim Ali Bey 2 haftadir konudan konuya geçerek okuyorum genelde garanti ve satış sonrası destek sıkıntısı yaşanmış ve sizin tavsiyenizle robot süpürge genel başlık altındaki forumda ilife a10s modeli dikkatimi cekti fiyati ve performansı ile gayet makul görünüyor satış sonrası servis durumu nedir acaba bu markanın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben 2 aydır kullanıyorum. Hiçbir şekilde keşke almasaydım demedim. Gayet başarılı ve otonom boşaltma ile de kullanışlı bir cihaz.
    Ufak tefek sıkıntılar var yazılımda falan ama güncelleme alıyor ara ara. Düzelir diye umuyorum.

Hocam burada özellikle satış sonrası hizmet konusunda övülen şirketlere aldanmayın. Ben de Lydsto kullanıcısıyım, silgeç sesi dışında problem yaşamadım ve cihazımdan çok memnunum. Ancak cihazıyla problem yaşayan kullanıcılar da oldu ve satış sonrası hizmet konusunda problem yaşayanlar çoğunlukta. Cihaz satışdayken de satıcının ne kadar övüldüğünü konuyu okuduysanız görmüşsünüzdür. Bu sebeple benim forumda kim övülürse övülsün güvenim kalmadı artık. Dolayısıyla satın alırken, bir problem esnasında kolay iade edebileceğiniz şirketlerden almanız gerektiğini düşünüyorum. Bknz. Amazon. Ben cihazından memnun bir Lydsto kullanıcısı olarak Amazon’dan alırdım şimdiki aklım olsa. Roborock da alsanız Lydsto da alsanız Amazon’dan tercih edin bence.

• srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Cok teşekkür ederim cevabınız için...

• erdertugrul kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ve bu durum iyice kafamın karışmasına sebep oldu her elektronik cihazda oldugu gibi biraz da şans meselesi bu işler...

• erdertugrul kullanıcısına yanıt
    Amazon'un kendi satışı yok bu ürünlerde maalesef. Ben çok takip ettim. Keşke olsa. Hiç düşünmezdim.
    Ben EOS dijital'den aldım. Hepsiburada, Trendyol, N11, GittiGidiyor gibi yerlerde satış yapıyorlar. Lydsto'nun Türkiye distribütörlüğünü almışlar. Fiyatı da uygun. Satış öncesi ve sonrası her soruma da cevap verdiler. Servis konusu nasıl olur bilmiyorum ama ilgililer şimdilik. Üstelik adamlar kutuya bi de 100 liralık Xiaomi InFace koymuşlardı hediye.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.