teşekkür ederim hocam, genel olarak üründen arkadaşlarımız memnunlar, 2-3 kişide sorun göründü bu oran satılan sayıya göre düşük bir oran gibi duruyor. 1-2 kronik sorun haricinde genelde sorun yok gibi, uzun vadede inşallah bu memnuniyetiniz devam eder, bizde yeni cihaz alıp bu yaşadığınız keyfi en kısa sürede yaşarız. Şu anda THH süreci devam ediyor. Siz diyince baktım, 3 mayısta firmadan savunma istenmiş ama hala dönüş yapılmamış. Uzatsınlar bakalım süreci, hayırlısı olsun. |
Lydsto R1 Temizlik Robotu (73. sayfa)

-
-
Hocam peki harita geçişlerinde problem yaşıyor musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm forum üyelerinin bayramını kutlar, esenlikler dilerim.
Saygılarımla
-
Sizinde bayramınızı kutlarız.Ailenizle mutluluklar dilerim
Saglikli , huzurlu nice bayramlara .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Az önce uygulama güncellemesi geldi hem android hem de ios cihazlarda .aciklamada yanlis hatirlamiyorsam, harita hatalari geliştirmeleri yaziyordu .
-
Evet yeni güncelleme sonrasında harita seçimi problemi ortadan kalkmıştır. Hayırlı uğurlu olsun :)
Çok güzel haber. Teşekkürler
-
Güncellemenin gelmesi çok iyi oldu.Hem firmanın, hem de uygulama üzerinden geri bildirim yapan arkadaşların sayesinde bu problemde çözüme kavuştu.
Benim robotta bir sıkıntı var sanırım.Bozuk çim biçme makinesi sesi gibi bir ses çıkarmaya başladı.Firma ile tekrar görüşmem gerekecek.Kauçuk sesi,harita problemi(çok şükür ikiside çözüldü) derken şimdi de bozuk motor sesi tırlatmaya az kaldı :) Ali bey rica etsem videoya bakabilir misiniz,sizce normal mi çalışma sesi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknofan06 -- 14 Mayıs 2021; 16:39:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba,
Ben kötü bir motor sesi duyamadım efendim. Kolinin yanında iken gelen tır tır sesini diyorsanız o yan fırçanın koliye sürtmesinden geliyor.
-
Videonun ilk bir kaç saniyesinde belirgin olan ses,yan fırçanın sesi hariçinde.Videoyu maalesef tam istediğim gibi çekemedim o yüzden tam anlaşılmıyor haklısınız.Özellikle bir yerlere çarptıktan sonra arızalı motor sesi gibi bir ses çıkıyor.Bir süre sonra ses normale dönüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknofan06 -- 14 Mayıs 2021; 16:50:25 >
Dilerseniz daha yakından veya ses daha belirgin olacak bir şekilde alabilirseniz sesi, yardımcı olmaya çalışayım efendim.
-
Son gunlerde yasamaya basladim ama bugun yeni bir guncelleme geldi ve o da cozulmus, ilk onu denedim direkt gecis yapti
Umarim cozulur biran once. Bu arada guncellemede geldi bugun kurdum, harita gecis sorunu oluyordu son gunlerde, katlar arasi sorun yasiyorduk ama bugun gelen guncelleme ile cozulmus. Sizde de keske cozulecek sorunlar olsaydi. Bir de kosulsuz iade hakki varsa keske geri alsalardi, iste o kotu olmus
Guncelleme ile harita gecisinde sifir sorun, birkac kez denedim. Silmesi supurmesi efsane ama bize tabi ki sarf malzemede gerekecek. Umarim yakinda bunlarda cozulur. Ozellikle hepa filtre ve fircalar cok onemli.
Kauçuk sesi nasıl çözüldü. Gıcır gıcır çalışırlen kaçıyorum.
Ali bey, ilginiz için çok teşekkür ederim.Yarın inşallah daha net bir video çekip sizin fikrinizi almış olurum...
Ben ses problemi nedeniyle robotu iade etmek istemiş ve robotu firmaya göndermiştim.Firma yeni kauçuk temin edilene kadar mevcut kaucugu küçülterek yere daha az temas etmesini sağladı.Şimdiye kadar temizliği olumsuz etkiledigini görmedim.İsterseniz firma ile görüşün detaylı açıklarlar ne yaptıklarını.
Roborock s5max, Roidmi eve, Viomi s9, Lydsto R1 ve Proscenic m8pro arasında kalmıştım. S5max amazon satıcılıda çok pahalı (4500'lere varan) ve otomatik çöp boşaltması yoktu. Roidmi çok pahalıydı. Lydsto R1 fiyat performans en iyi gibiydi ama ilk alanlar ve getiren firma kronik ses ve iade sorunu belirttiği ve daha çok yeni ürün olduğu için bulaşmadım. Viomi s9da da problemler okudum nette. Sonunda amazon satıcılı olması da bir faktör olduğundan proscenic m8 pro aldım (4640 tl tuttu). Ürün belirtilen tarihte elime geçti. Hem süpürge hem moblama işlemini denedim, şu an için bir sıkıntı yok gözüküyor. Haritalaması gayet iyi. Su tankının paspas ile birleştiği yerde 2 delik var. Su koyduğunuzda bunlardan azar azar damlıyor, paspas ıslansın diye. Moblama yaptıracağımızda suyu dolduruyorum işlem bitince boşaltıp paspası çıkartıyorum.
Ev dubleks, şu an sadece üst katta kurdum. Üst katı (toplam 60m2) 1 saatte süpürdü, 1 saatte de mobladı (+-6 dk). Engel yükseklik aşımına da hayret ettim, gayet iyiydi. Forumda ismi birkaç defa geçiyor ama çok incelenmemiş bir model diye deneyimi paylaşmak istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snrsmr -- 16 Mayıs 2021; 12:49:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X