Şimdi Ara

Lydsto R1 Temizlik Robotu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.506
Cevap
46
Favori
143.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle abi, ben öyle gülelim diye yazdım zaten :)


    Yazılım sorusuna cevap vermemişsiniz ama 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan_Taner kullanıcısına yanıt

    Sağ olun, açıkcası benim beklentim biraz daha fazla :)

    İnceleme ve araştırmalarda bulunarak bizlerle paylaşan arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum, emeğinize sağlık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

    Yazılım kaynaklarını bilemiyorum ama haklısınız, çok benziyor. Bir üyemiz bazı kaynaklardan Şubat ayı içinde miHome uygulamasına dahil olacak şeklinde bilgi geçmiş, zaten olması gereken de bu. Ama detaylı bilgiye sahip değilim.

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Yorumunuz için teşekkürler, bizim evdeki kedi hanımdan ötürü acil bir çözüm arayarak daldım Lydsto işine. Sabahları eve güneş vurduğunda kapıyı çekip kaçar olduk toz görüntüsünden (bir gün evvel Philips Marathon Ultimate ile süpürülmüş ev). Bu robottan sonra bir de süpürgeyi değiştirip Dyson v11'e geçme planım var ama şu an hayal biraz :)

    Dün gece 360 S9'u da inceledim. Açıkcası Lydsto'yu almasam bir cesaret onu alırmışım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan ku H kullanıcısına yanıt

    Süper haber, teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roxalanne kullanıcısına yanıt

    Lydsto hakikaten başarılı bir ürün ama robot süpürgeler genelinde ben yıllardır aynı şeyi söylüyor ve savunuyorum:


    En kötü robot, robotsuz yaşamaktan iyidir.

  • Roxalanne kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani beklentiniz biraz daha fazla ?
    Robot süpürge bunlar sonuçta. Öyle pazar kahvaltısından sonra köpüklü bir Türk kahvesi yapıp getiremezler yani bizim yanımıza :)

    En fazla ortalığı süpürecek silecekler.
    Bizlerde oturduğumuz yerden yine kilo almışız yaa... diye dert yanacağız komşulara :)
  • Volkan_Taner kullanıcısına yanıt

    Benim şu anda devam eden bir başvurum var tüketici hakem heyetinde, hem de robot süpürgeden :)


    Thh kararları mahkeme kararı hükmünde ve edevlet üstünden başvuru yapılabiliyor, yani evdeki bilgisayar yeterli, üstelik müşteri aleyhine karar çıksa dahi başvuru giderleri hazineden karşılanıyor.

    Diğer taraftan arızanın kullanıcı kaynaklı olup olmadığı noktasında bir şüphe varsa heyet bilirkişi raporu talep ediyor. Arızanın sizden kaynaklanmadığını biliyorsanız zaten sorun yok.


    Bu konuyla ilgili forum yöneticilerinden Mesut Çevik beyin birbirinden şahane bilgilendirici videoları olmuştu, onlara göz atmanızı öneririm. Açıkçası şu son yasayla korkması gereken siz değilsiniz, firmalar :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan_Taner kullanıcısına yanıt

    Yanlış kelime sarfetmişim, 1-2 yıldan "biraz daha uzun" demeliydim. Ev elektroniğinde işimi gördüğü sürece kullanmaya devam mantığı taşıyanlardanım da.

    Vallahi haklısınız, şu karantinalarsa bir süpürge için kalkar oldu bazılarımız (!), artık onu da yapmayız :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Ağabey diyeceğim müsaadenizle, robotum kedi tüyünü halılardan toplamada başarısız olur ise ya da baktım ki birşeyleri toplamıyor (belki öyle bir ihtimal yok diyeceksiniz ama biraz cahil tüketiciyim işte, soruyorum :) bu beni çok üzer.. 2700 Pa ile sanki mümkün değil anlıyorum ama misal Amazon'dan birşeyleri alıp kullanıp memnun kalmayıp iade edenler oldu. Yahu Xiaomi de bu desteği sunuyor yanlış bilmiyorsam. Biz bu robotu ilk deneyimleyecek kullanıcı grubu olacağız. İlk seçimimin hayal kırıklığı olmasını istemem (olmayacağını videolarınızda ve mesajlarınızda elbette okudum). Ekay sanırım bize böyle bir destek ya da avantaj sunmuyor değil mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windlea983 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bu kadar basit mi aslında başvurmak yani ?
  • Volkan_Taner kullanıcısına yanıt

    Daha önce Samsung amiral gemi telefonumun basit bir servis işi nedeniyle azami günü aşarak 30 günü aşkın serviste kalması ve bir kimseye ulaşamamam sebebiyle ben de bu yolu kullanmıştım. İşleme alındıktan 3 gün sonra Samsung'tan aranıp telefonumun yenisinin verileceğini söylediler ve kapalı kutu telefon gönderildi. Ben bu olayda hep bu başvurumun etkisi olduğuna inandım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan_Taner kullanıcısına yanıt

    Evet bu kadar basit aslında. Yani bu firma özelinde söylemiyorum ama 6 ay içinde kullanıcı hatası olmayan bir arıza iade edip paranızı almanız için zaten yasayla koruma altına alınmış durumda


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan_Taner kullanıcısına yanıt

    Ben makine mühendisiyim. 1992 senesinde eşimle tek kullanımlık cerrahi malzemeler üreten bir fabrika kurduk, Avrupa'da 3. büyük tesis olduk ve 19 sene çalıştırdık, ekmeğini yedik.

    O iş devam ederken 200li yıllarda robotlara merak sardım ve 2002 de ülkemizin ilk uzaktan kumandalı bomba imha robotu (EOD) üretimine giriştim, 200 adet civarı üretip ordumuzun ve polisimizin hizmetine verdik. Hala görüyorum, kullanılıyor bazı yerlerde.

    2004 yılında bu robot işi devam ederken bir ABD seyahatinde bu robotları gördüm, satın aldım, getirip evde kullandım ve işin geleceği olduğuna inandım. Aylarca uğraşıp iRobot ülke distribütörlüğünü aldım.


    Bu sektörü eşimle birlikte oluşturduk ülkede, bizim evladımız gibi oldu adeta. Aç gözlü firmaların, sattığının ne olduğunu bilmeyen veya desteklemeyen tüccarların ya da kendilerini çok havada gören yöneticilerin kimseye zarar vermesini istemiyorum, hazmedemiyorum. Dolayısı ile bu forum veya hepsirobot uzantılı sosyal medya hesaplarımdan bilgilendirmeler yapıyorum.


    2013'e kadar 30binden fazla robot sattım o markadan. Sonra Neato ve başka markaları da getirdim ama yaptığım finansal hatalar ve üretici firmaların 80 milyon nüfusun tamamını zengin sanmaları yüzünden işlerimiz bozuldu ve ithalat/satış işini durdurdum.


    2017'de ilk Türk temizlik robotunun prototipini ürettim, yatıımcı ayağını beceremedik, yabancıya satmak zorunda kaldım üretim haklarını.


    2019'da da bu robotların ticari/endüstriyel olanlarını üretmek için çalışmaya başladım, o konuda çok ilerledik ve prototipimiz neredeyse hazır.


    Yani diyeceğim şu ki: bu iş bir tutku ve bağlılık meselesi. Açıkçası seviyorum robotların insanlara yardımcı olmasını. Yaşım ilerliyor, bir iki projem daha var çizimlerini hazırladığım - özellikle yaşlı bakım robotları ile ilgili. Tabii yatırım ve yatırımcı ilgisi yok ülkemizde bu konulara, destek de yok ama onları da bir şekilde yapıp hizmete sunacağım.


    Yardım ve destek kısmına gelince... bildiklerimin ve biriktirdiklerimin bende kalmasının bir anlamı yok. Bilgi ve tecrübe, yayıldıkça büyür ve işe yarar. Laf atanlar, karalamaya çalışanlar vs önemli değil, gülüp geçiyorum. Haksız ve hatalı olan çok bağırır, kulaklarımı tıkıyorum sadece. Tabii yanlış yönlendirme yapıyorlarsa müdahale ediyorum çünkü bilgi kirliliğine izin veremem yönettiğim forumlarda.


    Harika bir Pazar günü diliyorum.





  • Roxalanne kullanıcısına yanıt

    Halıyı temizleyen ana fırçadır, Pa değil. İyi bir fırça ve makul bir hazne yapısı ile size 1000Pa bile yeter.


    Lydsto, temizlik yeteneği açısından diğerlerinden çok da farklı değil, yetenekleri son derece makul ve her ev için yeterli - hem testlerimden hem de yapısal özelliklerinde yola çıkarak bunu söyleyebiliyorum.

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Müthiş .Bu işe gönül vermişsiniz.Ülke ekonomisine katkı isteniyorsa Ali abi gibi insanların desteklenmesi gerekir. Emeğinize sağlık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mecan22 M kullanıcısına yanıt

    Eksik olmayın, teveccühünüz.

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Bugüne kadar yüzlerce üyeye, bana, Oktaya, Robot Kafalara genelden, özelden verdiğiniz çok değerli bilgiler ve hatta benim bir alakam yok desenizde bizlere referans/destek olmanızdan zaten çıkar amacı güdmediğin belli Ali abi.



    ALLAH sağlık versin uzun yıllar boyunca bilgi ve tecrübelerini insanlarla paylaşmanı, robotlara fısıldamanı dilerim.


    ''Doğru olan zordur, zoru başarmaktır doğru'' demiş Ceza üstad.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 28 Şubat 2021; 12:33:18 >
  • S9 aldığımda bu robot olsaydı bunu tercih ederdim.

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Ali bey toplum yaşlanıyor artık o kadar çok 80 yaş üzeri insan var ki evlerinde yalnız yaşayan. Yaşlı bakım robotu projeniz ilginçmiş, humanoid olduğunu düşünüyorum.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.