Şimdi Ara

lwl70 adama 4 tas rez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    elegance clanın baskanı dewil_dragonun uruklara öldügünü gördüm
    4tas rezimvardı
    yanına gittim
    anında kendine dc verdirtti
    bunu nasıl basardı
    ben kendime dc verdirtince en az 2dk oyunda kalıyorum

• dc degilde sc yapmıştır tabi lvl 70 üstüne doğru gelen bi 4 taş rezi görünce hemen korkup sc yapmıştırr

EDIT : resim açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasts0ul -- 30 Mayıs 2006; 16:05:02 >
  • sende usulca yaklaşcakdın çat 4 taşı koyup anında town ve server deiştiricekdin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: maddening_100

sende usulca yaklaşcakdın çat 4 taşı koyup anında town ve server deiştiricekdin :D
    ADAMA NE KOYARDI BEA
  • quote:

Orijinalden alıntı: soch_soch

ADAMA NE KOYARDI BEA

Alıntıları Göster
    ben rezzer dıılım mesela adama dıorum 4 taş yeter dımı yok dıo adam +60 shell falan adam 1 dk sonra select atıo

• quote:

Orijinalden alıntı: rogue_man_forever

ben rezzer dıılım mesela adama dıorum 4 taş yeter dımı yok dıo adam +60 shell falan adam 1 dk sonra select atıo

Alıntıları Göster
    adam akıllı

• quote:

Orijinalden alıntı: Endoplazmik Retikulum

adam akıllı

Alıntıları Göster
    Buraya mesaj atanların hepsi LameR galiba..Siz 70 olsanız 4 taşla kaldırsalar ne tepki verdiniz..Küfür edermiydiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: H@B!B

Buraya mesaj atanların hepsi LameR galiba..Siz 70 olsanız 4 taşla kaldırsalar ne tepki verdiniz..Küfür edermiydiniz

Alıntıları Göster
    70 lvl bile olsa rezzlenmek ok'a basmaktan iyidir çünkü 30 taş ile 4 taş arasında sadece %20 fark vardır. 10 milyon xp gittiyse 7m yerine 5m geri geliyor Premiumsa iş çok değişiyor.

70 lvl olmuş bir adamın premium alması gerekir ve premiumu olan biri %70 Respawn scroll alması daha mantıklı olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 30 Mayıs 2006; 22:34:28 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oscar1234

laflarına dikkat et

• quote:

quote:

laflarına dikkat et

Alıntıları Göster
    adam golddur büyük ihtimal. %2.5 kaybeder. üstüne 30 taş rez hiç kaybetmemiş gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiberdono

adam golddur büyük ihtimal. %2.5 kaybeder. üstüne 30 taş rez hiç kaybetmemiş gibi..

Alıntıları Göster
    walla bizim cafedede 60 lwl bi ark war o da bi priest yaklaşınca direk heycen yapıp taşları yakıyo

70 lwl da düşünemiyorum

bu arada gold premıumda yatınca we 30 taaşa kalkınca 01,00
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiberdono

Alıntıları Göster
    kardes sc yapmasina gerek yoktu o baska bi nedenden yapmistir bence ;)

cunki inventory deki taslari yok etme yerine koyup ok e basmazsaniz sizi hicbir resser resleyemez sorna sizi resleyecek arkadasiniz geldiginde cancele tiklarsaniz taslar geri gelir inv ve reslenebilirsiniz bilmeyenler icin

• quote:

Orijinalden alıntı: AreaOfEffect

70 lvl bile olsa rezzlenmek ok'a basmaktan iyidir çünkü 30 taş ile 4 taş arasında sadece %20 fark vardır. 10 milyon xp gittiyse 7m yerine 5m geri geliyor Premiumsa iş çok değişiyor.

70 lvl olmuş bir adamın premium alması gerekir ve premiumu olan biri %70 Respawn scroll alması daha mantıklı olurdu.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

70 lvl bile olsa rezzlenmek ok'a basmaktan iyidir çünkü 30 taş ile 4 taş arasında sadece %20 fark vardır. 10 milyar xp gittiyse 7m yerine 5m geri geliyor

10 MİLYAR EXP Mİ?

• quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

70 lvl bile olsa rezzlenmek ok'a basmaktan iyidir çünkü 30 taş ile 4 taş arasında sadece %20 fark vardır. 10 milyar xp gittiyse 7m yerine 5m geri geliyor

10 MİLYAR EXP Mİ?

Alıntıları Göster
    Beni sormadan etmeden 4 taşa kaldıran adamı serverdan silerim yaşatmam o kadar kesin konuşuyorum...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

lamer ne demk bilgin varmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: maddening_100

sende usulca yaklaşcakdın çat 4 taşı koyup anında town ve server deiştiricekdin :D
    quote:

Orjinalden alıntı: maddening_100

basima böyle bisey gelmedi ama gecen yıldı galiba lvl 57 dim (warrior)
    shadow kesiyordum 3 tane vuruyordu ayni anda arkada heal var tabi..
    bi tane nowaci geldi bana galiba 2 skill 51 seklinin aynisi atti tahminim biri düz 51 digeri thorn
    sonuc:30 can kaldi shadow kesti bi sürü ex gitti.
    sonra 4 tasa kaldirdilar
    hihihihi aklima geldikce gülerim
    simdi aynısini raven harpy kesmeye calisan zavalli magelere yapiyom..
    hepsini kestiriyom ravenlere bende np 170k oldu birazda ravenler np kassın dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: The_Playboy

Beni sormadan etmeden 4 taşa kaldıran adamı serverdan silerim yaşatmam o kadar kesin konuşuyorum...

Alıntıları Göster
    ben le bı sele 1 defa karsılastım acemılıgıme daha olmaz ıns
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostomer

ben le bı sele 1 defa karsılastım acemılıgıme daha olmaz ıns

Alıntıları Göster
    ben 60 ım bi ara kaldrmışlardı 4 taşa ya :( trollking keserken yattım sonra yandakı ks partyden bi adam kaldrdı neyse kı premıum war fazla bişi olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: seser60

quote:

Orjinalden alıntı: maddening_100

basima böyle bisey gelmedi ama gecen yıldı galiba lvl 57 dim (warrior)
    shadow kesiyordum 3 tane vuruyordu ayni anda arkada heal var tabi..
    bi tane nowaci geldi bana galiba 2 skill 51 seklinin aynisi atti tahminim biri düz 51 digeri thorn
    sonuc:30 can kaldi shadow kesti bi sürü ex gitti.
    sonra 4 tasa kaldirdilar
    hihihihi aklima geldikce gülerim
    simdi aynısini raven harpy kesmeye calisan zavalli magelere yapiyom..
    hepsini kestiriyom ravenlere bende np 170k oldu birazda ravenler np kassın dimi

Alıntıları Göster
    şaka gibisiniz hiç taşsız kalkmıyorsunuz galiba.ok çıktığı an tak basarım(lvl 60 ve 61).60 lvl da hele çıldırmak ne alaka 1 saat kas geri gelir nolcak yani.zaten topu topu ayda 1 ölür dikkatli biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitromaniac_ -- 30 Mayıs 2006; 21:46:18 >

• quote:

quote:

laflarına dikkat et

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: JeRVaN

quote:

laflarına dikkat et

+1 katılıyorum....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.