Şimdi Ara

LWL 62 BATTLE PRİEST Mİ LWL 62 ASAS MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
3.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben priest le asas arasında bayaha bi takıldım hangisini açıyım diye yardımcı olursanuz sevinirim

• Priest
  • ikiside güzel ama itemlerin güzel olması lazım tabi bence 62 asas
  • tabiki 62 asas
  • sorulurmu? asas... tabiqi
  • asas oyunun kralıdır
  • 46 lvlda master asas kesebiliorum.. bp iile
    tabiki priest sorman hata
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Olympiada 72 lwl Priest SATILIK
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunun en avantajlısı asas ama teke tekte genelde en iyi PVP charı Warior PB 3. olur
    SEn öle diyonda niye zeroyu 2 PB hemde çok iyi bunlar kesemedi 2 tane hemde 1 tane olan direk kaçıyo zaten tabi başarırsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immo64 -- 30 Haziran 2006; 6:29:50 >
  • quote:

46 lvlda master asas kesebiliorum

böyle bişey mümkün değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: brobiy

quote:

böyle bişey mümkün değil

mümkün

pirest
  • asas
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuM

quote:

Orjinalden alıntı: brobiy

quote:

böyle bişey mümkün değil

mümkün

pirest

sadece o değil.centaur da kestim 1500 buff 300 ac 960 heal ile we tank yaparak
    zor şeyler değil bunlar çünkü priest normalde cok sağlamdır.
    xtrap frapsa izin wermior.eğer werse videoya alıcaktım centaur kesişimi.
    yaklaşık 20 tane kestim.bi ikitanesiden fp cıktı almadım. gerisi unique coins

• priest diyolarya asas gibi varmı tabiki oynamayı biliyosan
  • quote:

Orjinalden alıntı: CURU3LKİNG

priest diyolarya asas gibi varmı tabiki oynamayı biliyosan

ehehe snn gibi cok war asas asas diyen ama malice yiyince 1k dmg alan tek jud dan buda gercek ezikliktir bence
  • hala asas diyenlere yuhh diorum artık.

bence priestle devam et.priestin üzerine alıcaksın dd yi çakıcan hp yi 3000 e alıcan eline ms +7 yada hb+7
    asas sana normalde vuracak spike ilk 700 küsür.sonraki dmgler laylaylom çıkarzate 1920 heal basıp hp yi fullücen.

zaten rez olursan seri bir şekilde buf-ac-hp-atack hepsini çalıcan zaten bunları yiyince ya town atar yada kaçıp kendine cure basar.sende kaçmasına izin vermiycen işte.emin ol ilk judgment ile masteri yanacaktır.
    ardından birdaha çakıcan zaten pot+minör basa basa kaçar.ama son darbede indirirsin.

genelde iteme bakar bu işler.ama spike+trust karşısında ayakta kalabilecek durumda dd varsa bp yi yatıracak asası yerim ben

artık karar senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerousx -- 30 Haziran 2006; 8:32:50 >

• YA PRİEST GİBİSİ WAR MI YA 62 OL AL ELİNE ms + 8 İ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dangerousx

hala asas diyenlere yuhh diorum artık.

bence priestle devam et.priestin üzerine alıcaksın dd yi çakıcan hp yi 3000 e alıcan eline ms +7 yada hb+7
    asas sana normalde vuracak spike ilk 700 küsür.sonraki dmgler laylaylom çıkarzate 1920 heal basıp hp yi fullücen.

zaten rez olursan seri bir şekilde buf-ac-hp-atack hepsini çalıcan zaten bunları yiyince ya town atar yada kaçıp kendine cure basar.sende kaçmasına izin vermiycen işte.emin ol ilk judgment ile masteri yanacaktır.
    ardından birdaha çakıcan zaten pot+minör basa basa kaçar.ama son darbede indirirsin.

genelde iteme bakar bu işler.ama spike+trust karşısında ayakta kalabilecek durumda dd varsa bp yi yatıracak asası yerim ben

artık karar senin

+8/15..
    doğru söze ne denir

• Priestle güzel lvl kasılır vede priestle assas kapışsa priest yener yani 1vs1 olursa
    assasinin itemleri pahalıdır priestin chitinleri çuk ucuzdur ama battlpriest olursan +8 seti rougeun bir +7 chitinie verceğin para kadar para verip sahip olursun
    rougeun takıları da daha pahalıdır mesala roller roclardan daha pahalıdır
    priest oynamaktan ben zevk almıyorum ama bu yüzden assasin açıyorum
  • arenada herzaman priest yener aslın da dd warsa czdede priest yener
  • aslaaaaaaa... bf her zaman ii dir asas tan hem seri olarak ii çakra hemde judgment çakar asas tek spike atar ama çok ii vurur ama bence priest daha iii
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.