Şimdi Ara

LvL Up 117:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Tebrikler ^^
  • MalazGirt İle bi Alakana var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NED_ENS

MalazGirt İle bi Alakana var mı?

Hayır yok.
  • 111 dolanıyoz etrafta

tebrikleer
  • qzz %97 geLiyorum bende az kaLdı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

111 dolanıyoz etrafta

tebrikleer

Teşekkürler:) Darısı senin charın başına^^

quote:

Orijinalden alıntı: AngelSoul

qzz %97 geLiyorum bende az kaLdı :)

Şimdiden tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsL -- 2 Ekim 2011; 20:26:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngelSoul

qzz %97 geLiyorum bende az kaLdı :)

Hangi Server ? Sende bi ss koysaydında charı görseydik :)
  • Tebrikler, 11 günde mi 116 dan 117 oldun? bir de bu en hızlı kasılan hâl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Tebrikler, 11 günde mi 116 dan 117 oldun? bir de bu en hızlı kasılan hâl

Evet öyle oldu. Görevleri yapmamış olsaydık dahada yavaş kasılırdık.
  • Tahminim 14-15 ekimde 118 sin
  • vay be oralar nasıl püfür püfür esiyimi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsL

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Tebrikler, 11 günde mi 116 dan 117 oldun? bir de bu en hızlı kasılan hâl

Evet öyle oldu. Görevleri yapmamış olsaydık dahada yavaş kasılırdık.

Öncelikle tebrikler, sonralıkla hangi moblarda kaslıyorsun(uz) diye sormak istiyorum. Ayrıca tüm pt karakterleri sana mı ait? Başka bir soru -ki bu bir önceki sorumla bağlantılı- karakterlerin hepsi sana ait ise veya arkadaşlarınıın veya oyundan herneyse, malum avrupa karakterleri buff'sız uzun süre yaşayamıyor belki pt tamamen sana aitse ana karakterin dışındaki karakterler görev yaptırmıyorsundur ama pt sana ait değilse bu durumda diğer oyuncular da karakterlerinin hızlı kasılmasını isteyecek ve onlar da karakterlerini sürekli göreve göndereceklerdir. E göreve giden bir buff karakteriyse atıyorum cleric ise hadi onu da geçtim warrior ise pain'lar ve diğer bufflar güm o zaman ne olacak? Yani kısaca bu göreve giden karakterler-buff olayını kısaca nasıl ayarladın(ız)? Gerçi mbot'a mcondition denen özellik geldi bu gibi durumları kurtarabilmek için ama yine de bir sorayım dedim.

• 120 lik moblarda kasılıyoruz. Partinin büyük çoğunluğunu ben giriyorum. Herhangi bir char dc yer ve geri gelmezse bir şekilde birbirimize ulaşıp o karakteri oyuna sokuyoruz bu şekilde sürekliliği koruyoruz. Görevlere gelince genelde salı günleri yapmaya çalışıyoruz. Hazır bot gelmemişken hep birlikte görevleri aradan çıkarmaya çalışıyoruz. Herkes kafasına göre ben görev yapmaya gidiyorum olayı yok yani. Partide 115 lvl da açılan ve sürekli yapılabilen görevi yaptırıyorum. (200 toplama görevi 115 lvl da 0.16 exp veriyor) Bu görevi pt de herkes yapmadığı için gayet iyi exp kazandırıyor (Bu görev sayesinde gerisinde olduğum karakterleri geçtim). Birde partide 2 warrior var hem daha iyi lure imkanı oluyor hem de buffları çapraz ayarlıyorum asıl karakterim görev vermeye gittiğinde diğer warrior sayesinde parti ayakta kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsL -- 3 Ekim 2011; 5:28:47 >
  • 2. warrior faktörü iyimiş arkadaşımla olan ptmizde 2. warriora maalesef yer kalmadı 2 çinli sebebiyle zaten ptnin kurulma amacı onlardı. Demek ki sürekli olarak görevleri çinlilere yaptıracağız. Yol scriptine de görev scriptini iliştiririz o halde eu karkaterler durability sebebiyle şehre giderse görev alıp-versinler az da olsa görev yapsınlar tamam çözüm bulundu Teşekkürler cevabın için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

2. warrior faktörü iyimiş arkadaşımla olan ptmizde 2. warriora maalesef yer kalmadı 2 çinli sebebiyle zaten ptnin kurulma amacı onlardı. Demek ki sürekli olarak görevleri çinlilere yaptıracağız. Yol scriptine de görev scriptini iliştiririz o halde eu karkaterler durability sebebiyle şehre giderse görev alıp-versinler az da olsa görev yapsınlar tamam çözüm bulundu Teşekkürler cevabın için

Yardımcı olabildiysem ne mutlu
  • 115e kadar böyle bi görev var mı? sınırsız yapılabilen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

115e kadar böyle bi görev var mı? sınırsız yapılabilen

Hemen hemen bütün görevler tekrar yapılıyor fakat bu söylediğim görev kadar iyi exp vermiyorlar. Örneğin ilk başta 150 m exp veriyorsa tekrarı 1m veriyor. Ama 115 te açılan 28m veriyor.
  • Bizde 117 olduk sonunda ^^

LvL Up 117:)
  • Tebrikler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.