Bildirim
lvl 70 lik Garmet Full takım :shock: ve lvl 64 sos sword +3
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
diyorum başkada bişey diyemiyorum bu ne şanstır kardeşim !64+3 kılıç düşmüş herife yaf bugün benim nukerla (övünmek gibi olmasın light=60,fire=59,cold=59 dir)belki 30 tane peşpeşe giant kestim (bandit tabi) en az 20 tane kutu çıktı en fazla lvl 21 female garment suit çıktı !! 64+3 devil sword çıkan herif kafayı yer heralde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 13 Haziran 2006; 19:49:15 > -
yani bune şanstır böyle -
300 usd ye set mi o paraya vietnamlılar 70 lvl pure str masteryleri 65 char satıyolar babel server ında
-
quote:
Orjinalden alıntı: kutsalar
300 usd ye set mi o paraya vietnamlılar 70 lvl pure str masteryleri 65 char satıyolar babel server ında
e bulalımda alalım ozaman biz niye hiç görmedik -
önce itemlerin sahibini tebrik ediyorum..
sonra ''OHA'' diyorum
saygılar... -
Ellerine sağlık karabasan, sadece bunun için değil, diğer topicler içinde.Yalnız european female karekterler nerde onuda koyarsan güzel olur,hatta bulduğun siteyi yazarsan daha güzel olur...
Herkese iyi oyunlar... -
Kendi Sitemizi Söyleyem Ben Ordan Herşeyi Bulabilirsiniz
www. d e h s e t.f o r u m u p.a t
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabasan07 -- 14 Haziran 2006; 6:31:41 > -
oha abi ya bn bu paraya 100 tane adam yaparım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X