Şimdi Ara

lvl 70 charım durduk yere banlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah oyuna girdim dışarı cıktım charım tezgahDaydı geldigimde dc yemiştim neyse tekrar girem dedim 999 ban yedigimi gördüm nasıl ticket atabilirim yardımcı olucak kişilere şimdiden teşekkür ediyorum..preminyumlu üyeydim bu arada........herkeze iyi geceler....

• Kardeş durduk yere banlanmamışsındır bişi kullanmışsındır bne bileyim oLmadık bişeyinin ss sini atmışlardır. Siteye gir Login oL orda hangi neden ile banlandıgın yazar. KSC felan diyosa bilki birisi ss ni cekip atmıştır.
  • gecmıs olsunda haksız yere niye ban yiyesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledulth -- 23 Ocak 2007; 0:43:48 >
  • Third Party Tools. Third Party Tools. Account Terminated / 3rd Party Tools or Macro / Manes

bu yazıyorda kardeş ben kosp yada benzeri bir program kulanmıyordum anlamadım bu işden bişey benya
    nasıl tickat atmam gerekiyor yardımcı olursan sevinirim..
  • hahahah

bariz koxp den ban yemis iste

birde kullanmiyormus peh
  • Kötü Olmuş
  • Kardeş burda ucuncu bir party kullandıgın yazıyor yani 1- KnightOnline 2- Xtrap 3- Senin Kullandıgın Koxp mocro vs. yazıyor hangi serverdesin gm ile konuşman Lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    42 lwl ezik charım var
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • manesteyim kullanmıyorum kops falan bu arada neden yalan atıyım boştan yere sadece yardım ederseniz sevinirim yazdım sen bana kospla kasmışsındır ondan yemişsin diyosun...
    benim içim yanıyor sen bak dalgana kimene sende haksız yere yersen anlarsın belki beni..
  • Kardeş ben sana koxp kullandın demiyorum. Sadece Sitede yazanı Söluyorum herneyse Masain gmlerinin adları :
    El Morad = :Saphyr: // Karus = Saphyr
    El Morad = ProdigalSon // Karus= Deception Bu şekilde diye biliyorum bunlara pm Charının Koxp vs prog ramlar kulanmadıgın charının konturolden gecirip incelenmesini felan iste. eLimden geLen bu.
  • gmleri onken yakalayıp pm atıp konuş diyosun yani hımmm yardımından dolayı tşk....
  • Sorun deyil keşke elimden daha fazla bişi gelse uzuldum charın icin inşallah hatayı anlayıp acarlar.
  • senin kadar herkez duyarlı olsa keşke en azından bildigini paylaşıyorsun..cevap verme inceliginde bulunuyorsun ne mutlu sana....azda olsa halden anlıyan kişilerin olmasını sevindim...
  • eywallah kardeş. herturlu yardıma acıgım ne sıkıntın oLursa pmden yaz halederiz elimizden geldi kadarı ile.
  • kardeşim charınada pazardayken aynı sebeplerden ban geldi çok mektup attık ama her seferinde gelen cevap hesabınız birdaha açılamaz diye oldu pm atsak ban yicez vakit yakın gibime geliyo
  • oyunda gm değil sadece kralıda bulup pm atarsan gm ye söylüyo bu nickli şahısla ilgilenirmisin diye senlen daha özel ilgileniyo
  • Son 2-3 gündür sürekli hile kullanildiğina dair elinizdeki bilgileri lütfen bize yollayın diye yazı geçiyorlar sürekli. Kasmadım diyorsan tabi bişey diyemem. Ama koxp partide oturmuşsundur, bişey yapmişsindir belki. Resimlede olmuş olabilir yani.
  • geçmiş olsun
  • Geçmiş Olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.