Şimdi Ara

Lux build önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün lux aldım. Item ve skill build önerir misiniz? ( Herkese şimdiden teşekkürler.)

• Q E W E E R E Q E Q R Q Q W W R W W

Mejai's Soulstealer
    Rabadon's Deathcap
    Zhonya's Hourglass
    Banshee's Veil
    Void Staff
    Ionian Boots of Lucidity

9 / 0 / 21

Lux oyuncularının sık sık yaptığı bir hata var, dakka olmuş 40, hala pasivi patlatmak için adamların dibine kadar giriyorlar. Bazıları sırf bunun için Lich Bane bile kasıyor ama büyük hata. Lux'un bütün spell'lerinde deli gibi range var. Uzaktan uzaktan çalışmaya bak bu şekilde kimse sana yaklaşamaz, stack'leri de kaybetmezsin. Blue buff'u da istemekten çekinme. Elinin hızlı olması lazım, duvar arkalarından falan Q+E+R combosuyla yarı hp'deki her adamı indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 28 Haziran 2011; 23:42:46 >
  • Saolasın
  • E Q E W E R... İlk E sonra Q sonra W kısacası.
    Öyle ezber build gitme normal her maçta alacağın itemler,
    Rabandon's Deathcap
    Ionian Boots of Luciduty
    ve belki Mejai's Soulstealer. (Çünkü iyi asist yapar ayrıca son vuruşları ulti ile yapmakta güzeldir.)

Karşıda ad çoksa Zhonya's hourglass alırsın. (Yada karşıda Karthus varsa ultisinden korunmak amaçlı.)
    AP çoksa banshee's veil.

Spell olarak Flash ve Claivorence (böyle bir şeydi ismi) öneririm. Çünkü map gösterip hem supportluk yaparsın hemde ultiyi gömersin.
  • Mejai, Deathcap, ionia bot ve lichbane. 400-500 ap olduktan sonra daha neyin dibine girmemesini savunuyorsun? Snare yemiş adama 600 vurmak mı yanlış? Clairvoyance alıp sürekli jungle'ı kontrol edip karşı takımın jungle'ı rahatsız edebilirsin. Ama tabi duruma göre değişebilir kasacağın itemlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rrainmaker

Mejai, Deathcap, ionia bot ve lichbane. 400-500 ap olduktan sonra daha neyin dibine girmemesini savunuyorsun? Snare yemiş adama 600 vurmak mı yanlış? Clairvoyance alıp sürekli jungle'ı kontrol edip karşı takımın jungle'ı rahatsız edebilirsin. Ama tabi duruma göre değişebilir kasacağın itemlar.

Lux ile de 150 tane ranked game'im var. Bir kere bile Lich Bane kasmadım, ortalamama bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

Mejai, Deathcap, ionia bot ve lichbane. 400-500 ap olduktan sonra daha neyin dibine girmemesini savunuyorsun? Snare yemiş adama 600 vurmak mı yanlış? Clairvoyance alıp sürekli jungle'ı kontrol edip karşı takımın jungle'ı rahatsız edebilirsin. Ama tabi duruma göre değişebilir kasacağın itemlar.

Lux ile de 150 tane ranked game'im var. Bir kere bile Lich Bane kasmadım, ortalamama bakabilirsin.

Lux ile 150 tane ranked game yapmış olup burda hava atman pro olduğunu göstermez. Bazı mesajların cidden rahatsız edici.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zed support deneyen var mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

quote:

quote:

Lux ile 150 tane ranked game yapmış olup burda hava atman pro olduğunu göstermez. Bazı mesajların cidden rahatsız edici.

150 ranked oynayıp ortalaması %65 falansa pro olduğunu gösterir

• Ben mükemmel bi lux playeriyimdir.Ama buildimi yazmicam cünkü kendime saklamayı terci ederim sadece cok zevkli bi karakter spell olarak flash bide adını hatırlamıom ama her oyunda aldım 6 sn lik map görme onu al akarsın:D
    He bide Yukarda arkadas soylemis ilk e yi at enin verdi slow sayesinde q yu tutturman daha kolay ve e sikilinin dmagesi hafife alınmaz ek olarak lux okadar guclu bi mage gözümde oyundaki en iyi mage vladdan sonra ama bneim gözümde digerlerininkini bilmiom luxun bitane bile adını tam hatırlamıoyrum ama tıklamalı diyim tıklanarak atılan sikili yok oyuzden her bebe oynayamaz oyna iyi oynarsan cok değerli olur elinde 3 kisi 4 kisi senimi kovalıo kacmana gerek bile yok ya e q r attınmı saten ya ölüolar yada onlar kacıo kasabildin kadar ap kas baslarda manaya ihtiyacın var magic pen bot yanlıs hatırlmıosam sorcerer bottu onu kesinlikle kas majei şart cünkü ordan burdan kil toplayan bi karakter bencillik etme sen bi magesin her onune gelen adama ks atma kill bırak millete r ile kill almak tabiki hakkın ama yinede abartma :D e sikiliyle bol bol ks at early game early game den sonra ks atma alıcaksan aban bitir satne full itemli bi lux kule dibi bekliosa istersen 5 kisi gelsin o kuleyi vermezsin yada alırlar ama penta atmıs olursun :D her neyse diceklerim bu kadar lux cok güzel bir magede bide sexy bi skin al hosuna gider. sikillere verme olayına gelirsek. Q,E,E,W,E,R gitmeni önderiom e den sonra kesinlikle Q yu maxla neden q degilde e diye aklına bisiy takılırsa q nun attığı stun share yerinde tutma ne anlarsan artık onun suresi hic degismio hep aynı ve e sikili alanı daha kenis ve early gamede 5v5 combata girerseniz cok daha iyi q nun attı share ilk adamı 2 sn 2.sini 1 sn tutuodu max 2 kisiye gelio ama 1. 2 sn 2. 1.5 sn de olablir tam bilmiom buna oranla damagelerde dusuo yani q yu sadece sabitlemek icin kullansan bile yeter 18 lvl abartı bi damagesi oluo. Rune olarak ben sana bol bol magic pen öneriorum hata soylim onlarıda saten kırmızılar magic pen maviler magic pen 3 tane büyük magic pen sarılar mana regen alırsan cok daha iyi olur.Mastiler 9-0-21 olcak neden boyle tipik mage buildi 9 ypamanının nedeni 9 da acılan %15 daha fazla magic damage vurma olayı var o cok güzel 21 yapman ise tamamen coldown düsürücü ve mana regen olması ve orda flash ile map görmenin güclendirbilcen sikillerde var ama onu nasıl 21 yapcan san kalmıs bisiy benden bukadar ins isine yarar istersen özelden pm atarsan sana 100%100 buildimi veririm neden veririm luxu oynayanlar az ve oyuna girdim zman bizim tkaımdan lux görünce ağlamak istemiom ne kadar iyi lux o kadar iyi bir lol :D yardım ettiysem ne mutlu.Saygılarımla.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healheal -- 29 Haziran 2011; 13:41:06 >

• Çok teşekkür ederim. Burdan özel mesaj ataıyorum , o yüzden oyundaki ismini ver ekliyim :D

Bu arada sen loltr deki healheal mısın :D
  • Lux'ın bu metada yeri yok pek. İstersen caster olarak oynayabilirsin, ama pek etkili değil. Support olarak lane'de ölürsün ne yazıkki.

Caster olmak istiyorsan pasifini sonuna kadar kullanman gerek. Daha defansif bi build kullanabilirsin, RoA/Abbysal/Zhonja gibi. Belki ganklara ağırlık verip alt lane'ini kollarsan etkili olur gibi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

quote:

quote:

fok balıkları çok yalnız

• Lux'a LichBane kasılır .Arkadaş demiş ki Skillerin Range'i yüksek içlerine girmene gerek yok demiş fakat, range olduğu kadarda CD'leri var..
    Lux'a garanti kastığım itemleri söyliyim;Lucky mi ne vardı +25AP gold üreten ondan almaya bak daha sonra onu yükseltirsin.CD Boot alırsın, Deathcap, Lich Bane ve Void Staf.. bu sekılde nerdeyse %40 CD ye ulaşıosn(MAX) 20 saniyede bir ulti atarsın nerdeyse teamfiggtta 2 kere atma şansı yakalırsın..Şahsen ben CreepSlain için ultimi kullanıyorum ^_^ Bol Bol skill kullandığından dolayı RoA staff alablrsn. . . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

Lux'a LichBane kasılır .Arkadaş demiş ki Skillerin Range'i yüksek içlerine girmene gerek yok demiş fakat, range olduğu kadarda CD'leri var..
    Lux'a garanti kastığım itemleri söyliyim;Lucky mi ne vardı +25AP gold üreten ondan almaya bak daha sonra onu yükseltirsin.CD Boot alırsın, Deathcap, Lich Bane ve Void Staf.. bu sekılde nerdeyse %40 CD ye ulaşıosn(MAX) 20 saniyede bir ulti atarsın nerdeyse teamfiggtta 2 kere atma şansı yakalırsın..Şahsen ben CreepSlain için ultimi kullanıyorum ^_^ Bol Bol skill kullandığından dolayı RoA staff alablrsn. . . . .

Madem o kadar CD var o Lich Bane'i nasıl sürekli vuracaksın? Çok gereksiz bence. CD'nin önemi yok, sağlam AP kastıktan sonra 2 kişiyi 2 saniyede öldürebilmen lazım Lux ile ve zaten yapman gereken de bu. Skill atıp, düz vurup bekleyip bi daha skill atana kadar adamlar seni keser. Karşı takımdakiler noob, bana dalmıyorlar diyorsan yapabilirsin ama spam yapacak bi skill olmayan bi champion'a Lich Bane kasmak çok saçma. En sonda sanırım Archangel Staff demek istedin mana sorununu halletmek için iyi bir item.

• quote:

quote:

Lux'a LichBane kasılır .Arkadaş demiş ki Skillerin Range'i yüksek içlerine girmene gerek yok demiş fakat, range olduğu kadarda CD'leri var..

Madem o kadar CD var o Lich Bane'i nasıl sürekli vuracaksın? Çok gereksiz bence. CD'nin önemi yok, sağlam AP kastıktan sonra 2 kişiyi 2 saniyede öldürebilmen lazım Lux ile ve zaten yapman gereken de bu. Skill atıp, düz vurup bekleyip bi daha skill atana kadar adamlar seni keser. Karşı takımdakiler noob, bana dalmıyorlar diyorsan yapabilirsin ama spam yapacak bi skill olmayan bi champion'a Lich Bane kasmak çok saçma. En sonda sanırım Archangel Staff demek istedin mana sorununu halletmek için iyi bir item.

Skillerin CD'sinin farkında deılsın galiba..EU Daysan gel bi maç atalımda 2 kişiyi 2 saniyede öldürürmsn benim için :) Lux Yarı support AP dir 2 saniyede 2 adam öldüren hiç görmedim..En sonda Archangel demek ıstemedım aslında hp-mp-ap veren roa mı rod mı neydi onu demek ıstedım.

• quote:

quote:

quote:

Skillerin CD'sinin farkında deılsın galiba..EU Daysan gel bi maç atalımda 2 kişiyi 2 saniyede öldürürmsn benim için :) Lux Yarı support AP dir 2 saniyede 2 adam öldüren hiç görmedim..En sonda Archangel demek ıstemedım aslında hp-mp-ap veren roa mı rod mı neydi onu demek ıstedım.

Uzun zamandır Lux oynamıyorum ama istersen ranked average'ıma bakabilirsin. RoA'nın skill kullanmayla ne ilgisi var? Skill kullandıkça dolmaz RoA. Senin için jnormal oyuna girdim biraz ısınıyım beraber de atarız Şansıma 2 kişi direk oyundan düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 29 Haziran 2011; 19:04:08 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Uzun zamandır Lux oynamıyorum ama istersen ranked average'ıma bakabilirsin. RoA'nın skill kullanmayla ne ilgisi var? Skill kullandıkça dolmaz RoA. Senin için jnormal oyuna girdim biraz ısınıyım beraber de atarız Şansıma 2 kişi direk oyundan düştü

RoA'nın regen özelliği olmadıgını bılıorm..İtemlerden gelen ortalama 20 mana regen ve masterylerden gelcek mana regen yeterli olur İmza kurallarına gözat uyarı alma

• Lux o kadar güclü degilmiyukardada yazdım luxu oynayan cok gerizekalı var sende o gerizekalıları görüosun sanırım lux suan bende yok :D ıp yapimde alim hatta 520 rp miydi gelcekti snaırım gelirse onal lux alim bi oyuna girelim eylenelim ozman lux nasıl bisiy görürsün "LoL daki healheal im am o char yollu :D kardeslerim falanda girio eğer lola girersek buildi soylerim san ama busy durmadan giremioyorum girdim zman konusuruz.
  • bendede busy diyodu 15 kere felan aç kapa yap online oldu :D su an 13 min felan diyor . 2 sorum var:

1. Mejai kasıyorum bazen luxa bu mejai yi bottan önce mi kasim ?

2. Oyun başlarında çok mana ihtiyacı var +200 mana veren kristali alim mi başlarda ?

Edit: Herkese teşekkür ediyorum.

Edit2: stealthmass yorumuna bittim ( fok balıkları çok yalnız ) :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre510 -- 29 Haziran 2011; 21:01:41 >
  • Dostum her zaman bot önde gelir neden önde gelir cunku lux yavas ve hassa bi akrakter 2 vurumluk canı defansı var oyuzden botu ilk bitirmen cok önemli majei 2. plan sanırım bi iem var dı archangelstaff sanırım oydu ben göz diyodum ona mananın %3 ünü abilitye ceviriodu o item hem mana regen hem mana verio lux manası lvl atladıkca baya baya artıo yani ilk basta 200 mana veren cristal bide 2hp pot alabiliodun sanırım oyle baslaman cok iyi oyle basla sonra bot bitsin sonra tear of the godness di sanirim onu bitir sonra majei sonra archengel devamını bosver oyunun akısına göre gleir :DMasteri ve runelerdede mana regen olucak bol bol ben lux oynarken hic mana sıkıntısı cekmiodum he bu arada bide su olayı bi dene istiosan bi oyunda ilk q yu maxla bi oyunda at onda ilk e yi maxla ozaman hangsinin cok cok cok daha iyi oldunu görücen hadi koaly gelsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.