Şimdi Ara

Lux build önerir misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hala kullandıgı item'ların isimlerini bilmeyip hatta onu bırak spellerin isimlerini bilmeyip burada süper playerım demek çok anlamsızca .. Leaguecraft , mobafire gibi sitelerden baksan bile daha yararlı olur dostum emin ol. Detailed guidelar mevcut onlara bakarsan birazda ingilizcen varsa yazdıklarını okursan burada aradıgının fazlasını orada bulacaksın . İyi oyunlar.
  • itemlerin isimlerini bilmek zorunda degilim bütün itemlerin spellerin isimlerini ezberlerince player olmuosun saten yetenek blektedir beyindedir.İtemlerin isimlerini bilmemem bana normal gelio aslında 1 aydır girmiom saten ve itemlerin isimlerine ihtiyacım yok iteme baktım an ne halta yaradını bilen biriyim ve bu bana yeter herkes beyin ve bilekte bu oyun kafa oyunudur istedin akdar itemlerin spellerin ismini ezberle gerizekalıysan bu oyunu oynayamazsınHerneyse eğer süphe ediosan gel bi oyuna girelim gör 1v1 falan teklif etme suraya yatar ağlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healheal -- 29 Haziran 2011; 21:34:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

Hala kullandıgı item'ların isimlerini bilmeyip hatta onu bırak spellerin isimlerini bilmeyip burada süper playerım demek çok anlamsızca .. Leaguecraft , mobafire gibi sitelerden baksan bile daha yararlı olur dostum emin ol. Detailed guidelar mevcut onlara bakarsan birazda ingilizcen varsa yazdıklarını okursan burada aradıgının fazlasını orada bulacaksın . İyi oyunlar.

Saçmalamışsın, o zaman bölümü tamamen kapatalım herkez Yabancı forumlara gitsin, ne dersin ?
  • Buildin de iddialı olanları buraya alalım arkadaşlar

http://forum.donanimhaber.com/m_50332614/tm.htm
  • süpersin schutz aşığım saten o profil resmine :D
  • Dostum buildler icin ayrı bi konu acmıssın ama baktım kimse bi build paylasmamıs normal olarak isteğe build vermek cok daha mantıklı bence boyle daha rahat yardımcı olaiblirsin baskalarına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

Dostum buildler icin ayrı bi konu acmıssın ama baktım kimse bi build paylasmamıs normal olarak isteğe build vermek cok daha mantıklı bence boyle daha rahat yardımcı olaiblirsin baskalarına.

Şöyle düşündüm hocam. Şimdi sen buildi oraya yazıp yorumunu yapınca karşıdakinin kafasına yatarsa o buildi kullanır, böylece konu tek yerde toplanır. Build isteyen girer arar champ buildini bulursa okur :) Build önerilerin varsa beklerim hocam.
  • Tamam dostum ama ben iste cok cok iyi oynadım bi character olursa build yazarım yoksa bos yere milletin aklına girmemek lazım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

Tamam dostum ama ben iste cok cok iyi oynadım bi character olursa build yazarım yoksa bos yere milletin aklına girmemek lazım :D

Build yazmak için illa oynadığın bi champ olması mı lazım? Yeterince oyun oynadıysan oynamadığın bi champion için de tecrübelerine dayanarak bi build yazabilirsin.
  • Senın dedin aslında dogru olabilir ama birinin oynadığı ve deneyip öğrendiği champın buildini yazmakmı daha sağlıklı yoksa lanede karsılastığı ezdiği adamalrın buildinimi bence oynayıp yazmak cok mantıklı.Senın görüsün sacma geldi bana.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.