Şimdi Ara

LütfenYardım:Açılmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben herkesin yaptığı gibi dün bilgisayarımı açtım ve oyun oynadım facebook ve twittere girip kontrol ettim ve haber okudum işimi bitirdim. Daha sonra da bilgisayarımı (markası CASPER) kapattım.
    Daha sonra bilgisayarımı bugün açtım ve siyah bir ekranda resimdede oldugu gibi

bundan sonra neyse internette okudum ve format attım daha sonra attıktan sonra ise yine aynı oldu resimdeki gibi oldu az bekledikten sonrada sayfada (siyah sayfa)
    da sol üst köşede bir ( _ ) çıkyıor ve deli gibi yanıp sönüyor arkadaşlar ne yapıyım lütfen söyleyin artık.

• biosu resetlemen gerekir pili 30 sn kadar çıkarırsan olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozantas61

Arkadaşlar ben herkesin yaptığı gibi dün bilgisayarımı açtım ve oyun oynadım facebook ve twittere girip kontrol ettim ve haber okudum işimi bitirdim. Daha sonra da bilgisayarımı (markası CASPER) kapattım.
    Daha sonra bilgisayarımı bugün açtım ve siyah bir ekranda resimdede oldugu gibi

bundan sonra neyse internette okudum ve format attım daha sonra attıktan sonra ise yine aynı oldu resimdeki gibi oldu az bekledikten sonrada sayfada (siyah sayfa)
    da sol üst köşede bir ( _ ) çıkyıor ve deli gibi yanıp sönüyor arkadaşlar ne yapıyım lütfen söyleyin artık.

Harddiske başka bir bilgisayarda format atma imkanın varsa at ve bu pc ye tak eğer işlemcin intel ise intel bi pc de format atmalısın amd ise amd de ,işe yaramazsa harddisk değiştirme imkanın varsa değiştirip bi format atarak dene gene olmazsa sata kablosunu çıkar pc nin 1 dakika bekle tekrar tak oda olmazsa Ramlerin slotlarını değiştir tak çıkar yap aklıma gelenler şimdilik bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5mhmtr7 -- 7 Şubat 2013; 23:31:18 >

• Hocam bios u nasıl resetleyebilirim valla ben daha dayanamadım ve yarın gidip veriyorum garantiye
  • garantisi var ise açma kasayı garantiye gönder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reset Problemi Acil
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.