Şimdi Ara

Lütfen yardımcı olun !! Çok acil !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben ek tercihlerde puanım marmaradan yüksek olduğu halde (nasıl bi işse bu) konyaya yerleştim ama şimdi gitmek istemiyorum
    şöyle bi şey duydum üniversiteye gidip kayıt yaptırınca iki dönem harçları falan yatırıp devamsızlıktan kalıyomuşsun ve seneye de tekrar sınava girince puan düşmüyomuş bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? Çok acil..

Orijinalden alıntı: xkdix

arkadaşlar ben ek tercihlerde puanım marmaradan yüksek olduğu halde (nasıl bi işse bu) konyaya yerleştim ama şimdi gitmek istemiyorum
    şöyle bi şey duydum üniversiteye gidip kayıt yaptırınca iki dönem harçları falan yatırıp devamsızlıktan kalıyomuşsun ve seneye de tekrar sınava girince puan düşmüyomuş bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? Çok acil..

bende bir hata yapıp yerleştim şuanda deli divane gibi puan konusunu araştırıyordum. 3 saattir netteyim. İçime taş oturdu sanki. sadece bir yerde böyle bir şey duydum biraz ümitlendim fakat bilemiyorum.
    TIKLA

2007 yılında yazılmış. 6. madde bizi ilgilendiriyor. İnşallah kayıt yaptırıp sınıfta kalınca puan düşmez.

• yalnız burda ösym ye bildirmek koşuluyla diyo onu nasıl yapıcaz acaba..Birde aklıma takılan şu ygs ye girmek için başvuruya gittiğimizde şecenek sunuyolar ya öss ye girdim fakat ösym ce yerleştirilemedim veya tercih yaptım yerleştirilemedim gibi biz böyle bi şey yaparsak orda nasıl kaydettircez..Off nerden yazdım uzağı :((((

yalnız burda ösym ye bildirmek koşuluyla diyo onu nasıl yapıcaz acaba..Birde aklıma takılan şu ygs ye girmek için başvuruya gittiğimizde şecenek sunuyolar ya öss ye girdim fakat ösym ce yerleştirilemedim veya tercih yaptım yerleştirilemedim gibi biz böyle bi şey yaparsak orda nasıl kaydettircez..Off nerden yazdım uzağı :((((

biz de bir gazla yazdık sağlık alanı diye.

eğer puanımın düşmeyeceğini bileyim kaf dağına bile giderim ösymye bildirmek kolay. Diğer soruya gelince böyle bir seçenek falan yok. Zaten netten başvuru yapacaksın ordada böyle bir durum yok.
  • aynen ya hatta ben şuan kendimi 2 yıl girmeye bile hazırladım..Hep marmara iletişim istiyodum kılavuzda puanlar çok düşüktü bende güvenip ikinci öğretimleri yazmadım tabi sonuçlar açıklanınca bi öğrendim ikinci öğretimler tutuyomuş sadece :( hep yanlış yönlendirdiler sonra yine bizim başımıza patlıyo lanet olsun ya konyada okuyacağma 2 yıl beklerim marmara olur napim artık :(
  • Sen ne yapmayı düşünüyosun , eğer puan düşüyosa kazandığın yere mi gideceksin?
  • puanın düşmemesi imkansız gibi ne yaparsak yapalım. ösymnin senelerdir değiştirmediği tek kural bu. şuanda kararımı vermedim bilgisayar müh. istiyorum şiddetle ama puan düşerse işim çok çok zor olacak. acayip korkunç bir durum. doğrusu bende bilemiyorum. Bir bilgi alırsam yazarım buraya.
    Zaman da zaman zaman, zamanında zamanlayamaz! BD
  • OFF !! :((
  • aynen ya o zaman bi daha girmem sınava bu yıl gidiyim bi yere diyodum.Tabi insan yaşamadan anlamıyomuş keşke hiç yazmasaydım seneye daha yüksek yapmam lazım hiç olmadı bi yıl daha giricem başka çare yok..Bu arada tanıdığım bi rektör var onu arayıp sorucam olursa eğer bi şeyler sanada haber veririm..

Orijinalden alıntı: cobra 2

quote:

arkadaşlar ben ek tercihlerde puanım marmaradan yüksek olduğu halde (nasıl bi işse bu) konyaya yerleştim ama şimdi gitmek istemiyorum

bende bir hata yapıp yerleştim şuanda deli divane gibi puan konusunu araştırıyordum. 3 saattir netteyim. İçime taş oturdu sanki. sadece bir yerde böyle bir şey duydum biraz ümitlendim fakat bilemiyorum.
    TIKLA

2007 yılında yazılmış. 6. madde bizi ilgilendiriyor. İnşallah kayıt yaptırıp sınıfta kalınca puan düşmez.

orda Ahmet sınıfta kaldı derken liseyi kastediyor.Yani Ahmet össden bir bölüm kazandı ama liseyi bitiremediği için doğal olarak ünive kayıt yaptıramadı.Bu durumu(tek dersi kaldığı için mezun olamadığını) ösymye bildirirse bir sonraki yıl puanı kesilmez diyor...

Sonuç olarak sizin puanınız önümüzdeki yıl kesilecek hiç kurtuluşunuz yok bari gidip okuyun orayı bitirin.

• Gidin okuyun 1 ay kadar gittiğiniz yeri yadırgarsınız sonra alışınca herşey güzel gelir.Hem konya küçük yer değil.Benim halimi düşünün izmir merkezden antalya'nın 10 bin nüfuslu ilçesinde 1 yıl okudum.İlçe dediğimiz 2 sokak 1 cadde.20 günde bir daralıp izmir'e kaçıyordum.1. yılın sonunda yatay geçişle yalovayı kazandım ama eski okuluma alıştığımdan gitmek istemiyorum.

Orijinalden alıntı: erdenar

quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

quote:

TIKLA

orda Ahmet sınıfta kaldı derken liseyi kastediyor.Yani Ahmet össden bir bölüm kazandı ama liseyi bitiremediği için doğal olarak ünive kayıt yaptıramadı.Bu durumu(tek dersi kaldığı için mezun olamadığını) ösymye bildirirse bir sonraki yıl puanı kesilmez diyor...

Sonuç olarak sizin puanınız önümüzdeki yıl kesilecek hiç kurtuluşunuz yok bari gidip okuyun orayı bitirin.

gecenin şerriyle anlayamadım ilk başta. farkına sonradan vardım ben de. zaten ösym ygs başvuru klavuzunu inceleyince yazıyor bu durum.

@xkdix

hiç umut kalmadı ama haber verirsin yine de

• orda nasıl liseyi kasdediyo ya lisede sınıfta kalan biri nasıl öss ye girmeye hak kazanır ki ?? :)

burda üniversiteden bahsediyo ya..Bana da bu olayı ilk söyleyen kişi üniden yeni mezun oldu bizim sınıfta öyle yapanlar oldu diyo.

altın olmayan yerde altın aranmaz ama sen bir daha sor bakalım.

burda üniversiteden bahsediyo ya..Bana da bu olayı ilk söyleyen kişi üniden yeni mezun oldu bizim sınıfta öyle yapanlar oldu diyo.

üniversitedeki eğitimine başlayamadı diyor bence liseden bahsediyor...

başvurular sonuçta lisedeki biri için mezuniyetten çok önce oluyor yerleşene kadar mezuniyetini veremezse durumu bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 18 Ekim 2010; 21:20:07 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.