Şimdi Ara

lütfen yardım yazıcımdan çıktı alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim hp deskjet 3325 yazıcımdan çıktı alamamaya başladım, formattan sonra yeniden kurdum her zamanki gibi fakat resimde görüldüğü gibi bir hata veriyor kartuşlar dolu xp yazıcıyı tanıyor yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

resimi yükleyemedim galiba neyse uyarı notunu burdan yazıp göndereyim

Hp deskjet 3320 series
    System error

The document cannot be printed due to a system error. Try printing again. İf unsuccesful, restart Windows and try printing again.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi or_ion -- 5 Nisan 2007; 0:21:43 >

• yanlis gruba msg atmissin
    www.hp.com.tr destek kismindan telefonu ara seve seve yardimci olacaklardir
  • çok iyi espri.Valla tuttum
  • sen yenisin galiba

inşallah düzelir sorunun.
    foruma hoş geldin.
  • siz varken (tabii ciddi cevap alabirilirsem) servisine telefon etmeye ne gerek var.
  • saymaya başla 2 dakika sonra konu kitlenecek
  • 2.el odasından zor cevap alırsın
    problem için cevap bekleyecegine 444'lü hattı arayacaksın sorununu hemen çözecekler
    birsey degil !
  • 2 dakika doldu ne arayan var ne soran şu hattın tam numarasını alabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi or_ion -- 5 Nisan 2007; 0:27:17 >
  • bi allahın kulu yokmu yardım edecek neyse bekleyecez artık başka çaresi yok
  • denetim masasına gir--> yazıcı ve fakslar ikonu göreceksin , ona gir ve mevcut yazıcını delete tuşu ile sil. Daha sonra ; Hp marka yazıcının cd(driver cd) si varsa eğer tak ve yazıcının cd den kur.
  • birisi arkadaşın sorununu halletsin.The Web olabilir mesela yada beyazbüyü
  • olmazsa msn ni pm at bana ordan yardım edeyim...
  • daha öncede böyle bir sorunum oldu bir dosyayı siliyormuyduk öyle bir şeydi sorunu halletmiştim unuttum şu an çıldıracam driveri bugün 3 kez silip kurdum nafile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.