Şimdi Ara

Lütfen yardım pc modemi görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modemim bozulmuştu 1 ay önce falan gidip yeni modem aldım birde yeni pc aldık o sıra modemi bilgisayar 1-2 hafta gördü sonra görmez oldu neyse sorun modemdedir dedim götürdüm yenisini aldım bu sefer yine aynısı oldu götürüyorum modemi yan komşuya çalışıyo bilgisayarı götürüyom gene çalışıyo ama benim evde sorun oluyor
    Bilgisayarın güç kablosunu çıkartınca bir de etherneti çıkartınca internet geliyor.

Sizce sorun en olabilir?

Sorunu olan kişi arkadaşım,sık sık internet gittiği için konuyu ben açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan38 -- 8 Eylül 2009; 16:40:35 >

• quote:

Bilgisayarın güç kablosunu çıkartınca bir de etherneti çıkartınca internet geliyor.

Şu kısmı açıklayabilir misin?

O kısmı yazmamış olsaydın ethernet kartı yüklü değil derdim.
  • Bilgisayar modemi görmeyince bilgisayarı kapatıp bilgisayarın güç kablosunu ve ethernet kablosunu çıkarıp takıyorum bilgisayarı açtığımda internet geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan38 -- 8 Eylül 2009; 17:06:23 >
  • ethernet kartı onboard değilse port değiştir. netten de daha güncel sürücüsü olup olmadığına bak
  • Kullanıyorsan UPS'ten veya elektrik tesisatından kaynaklı bir sorun olabilir.

Varsa UPS olmadan dene, bir de evdeki başka prizleri kullanarak dene. Modemi veya bilgisayarı ara kablosu başka bir prize bağla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.