Şimdi Ara

!!Lütfen YARDIM!!MSI GE60 2QE-1094XTR mi yoksa MONSTER ABRA A5 V4.1.2 15.6!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar şu iki notebook arasında kaldım arkadaşlarım MSI almam konusunda ısrar ederken Monster da özellikleri itibariyle iyi gözüküyor. Sizce hangisini seçmeliyim? Bu bilgisayarlardan kullanan ve bilen arkadaşlar yorum yapabilirse(kasası, kalitesi vs) harika olur. Şimdiden teşekkürler :)

MSI GE60 2QE-1094XTR :http://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-2qe1094xtr-apache-pro-core-i74720hq-8gb-1tb-gtx960m-156-full-hd-freedos-hediyeli/p_61725/

Monster ABRA A5 V4.1.2 15.6 :http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V4-1-2.html#.Vafdnfntmko

• Bende tam senin durumundayım bu notebooklar arasında kaldım ama moonatar daha avantajlı geldi bana sdd taktıracaç birde windowsuda onun üstüne kurarım canavar gibi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da öyle geldi aslında öğrenci indirimi de var monsterda lakin bu monster ürünü stoklarda ne yazık ki yok ve galiba yakın zamanda elektroniğe zam gelecek diyorlar :( .
    Msi ise marka olarak öne çıkıyor araştırdığım kadarıyla...

Bu ürünlerle ilgili tecrübesi kullanmışlığı olan yardımcı olursa harika olur @değerliforumüyeleri
  • Doğru diyon msi daha sağlam marka gibi duruyor sma ben monstea daha yakınım açıkcası aynı fiyata daha ucuz oluo monstarda sdd taktırıp alıcam 120gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknik bazda özellikler çok yakın veya aynı. işlemci aynı, ekran kartı modeli aynı, sadece monster 4gb, msi 2 gb görünüyor. hdd'de biraz fark var ama bu bi fark bile sayılmaz.
    burda mesele tamamen sizin durumunuza bağlı. aradaki ufak tefek farklara (ki bazısında msi daha iyi ama bazısında monster daha iyi) ve marka farkına o fiyat farkını verir misiniz? asıl soru bu
    fiyat farkı var
    monster'da stok yok henüz, beklemek var.

bunlar dışında ufak tefek faklar var. bu farklar üzerinden düşünün, aradaki fiyat farkına değer mi? ona göre seçiminizi yapın bence.
    msi bi kaç farklı rengi olan ışıklı klavyeye, monster tek renk klavye ışığına sahip.
    kasa farkı (kişiden kişiye değişir, siz hangisini beğenirseniz artık),
    genişletme seçeneklerini bilemiyorum msi'ın. ancak monster'ınkiler bellidir, sitesinde yazar
    ayrıca msi'da tek fan, monster çift fan soğutma.
    monster'da dvd sürücü yok, belirtmekte fayda var.
    monster ips ekran yazıyor, msi da bu belirtilmemiş, sanırım yok.
    monster standart b/g/n wi-fi kartına sahip, msi'da ac wi-fi var ama ne kadar işinize yarar muamma. yani türkiye de ac destekli modem bulmak da, ac gerektirecek internet bağlantısı bulmak da zor. modemi vs pahalıdır da haliyle. hatta bi internet servis sağlayıcının müşteri hizmetleri ile görüşseniz ve ac modem talep etseniz, konuştuklarınızın bi çoğunun ac'nin ne olduğunu, n'den farkının ne olduğunu bilmeyeceğine iddiaya varım
    ha birde msi'ı kablo ile internete bağlarsanız özel killer e2200 yongası sayesinde internet bağlantısında oyun, ses ve hd görüntü dosyalarına öncelik tanıyarak oyun deneyimi iyileştirme gibi bi özelliği var yazıyor. kabloyla bağlar mısınız bilemem ya da (kullanmadığım için) bu sistem ne kadar etkili bilemem.

geriye marka ve servis, müşteri memnuniyeti gibi konular kalıyor. ben monster kullanıcısı olarak markadan da, servisinden de her türlü memnun kaldım şu ana kadar, gelecek ne gösterir bilemem tabii ki. msi'dan da çok memnun kalanlar olduğu gibi, her iki markaya küfürler edenlerde vardır elbet msi kullanan 2 arkadaşım var, birinin memnuniyetini bilemem ama diğerinin bi bakım yaptırma çabasını anlatmıştım sanırım size açıkçası benim bakış açım (kendim memnun kaldığım için) monster'ın servis kalitesi belli ama msi (kısmında pek bilgi sahibi olmadığımdan! ) şüpheli. iyi de olabilir, kötü de

son söz yargıcın! ne alırsanız alın, güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 18 Temmuz 2015; 5:45:31 >

• Ben de bu ürünler arasında kaldım. Siz hangi ürünleri tercih ettiniz acaba? Ve memnun musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuykil -- 13 Kasım 2015; 9:41:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.