Şimdi Ara

lütfen yardım..microsoft wireless mouse and keyboard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • teknosa dan aldığım microsoft wireless keyboard ve mouse ile ilgili problemim var.mouse bazen algılamıyor.böyle bir problemi olan var mı..çözümü var mı...pilleri kontrol ettim...frekans ayarını kontrol ettim...

• Farklı bir USB'ye tak. USB de problem varsa olabiliyor daha önce rastlamıştım böyle bir hataya
  • maalesef olmadı...
  • Klavye ve Mouse arkasında Connect diye tuşlar var birde alıcı üzerinde bir tuş var.

Önce alıcı üzerindekine bas üzeirndeki ışıklar yanmaya başlar, oışıklar yanarken, mouse arkasındaki connect tuşuna bas, genelde bu sorunu çözer !
  • GENELDE İLK 2 SAAT PROBLEM YOK..AMA 2 SAAT SONRA MOUSE YAVAŞLIYOR ALGILAMAMYA BAŞLIYOR
  • DEDİĞİNİ YAPTIM...MAALESEF OLMADI...MOUSE O KADAR YAVAŞ ALGILIYOR Kİ...10 DEFA BASIYORUM ..1 TANE ALGILIYOR...KLAVYE İSE AYNI...
    quote:

Orjinalden alıntı: MaviBodrum

Klavye ve Mouse arkasında ConnecASIYORUMt diye tuşlar var birde alıcı üzerinde bir tuş var.

Önce alıcı üzerindekine bas üzeirndeki ışıklar yanmaya başlar, oışıklar yanarken, mouse arkasındaki connect tuşuna bas, genelde bu sorunu çözer !
  • pillerini değiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VMware Keyboard ve Mouse Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alıcının yerini değiştir.bazen sinyali yakalayamayabiliyo.cok sacma gelen yerde bile olsa.
  • sıfır pil takıyorum...yine olmuyor....sinyal yerini değiştirmeyi deniyorum şimdi
  • sinyal yerini değiştridim...olmadı..maalesef
  • Kesinlikle aa pil kullan ... Hatta rechargable pil al yoksa duracelleri 1 haftada eritiyo ... Ben 2300mah lık pil kullanıyorm gayet memnunum 2 hafta gidio...
    Bazen tutukluk yapıyor mouse ama uzun süre kullanmayp ilk harekette ... Kesinlikle pillerinin yüzündendir
  • aa pil ve 2300 ma..markası ise gp...kötü bir marka olabilir mi bu pil
  • gecen gun bende wirelles aldım microsoft mouse calısıyor ama klavye tanınmadıgı ıcın yada xp yok saydıgı ıcın pc yı acmıyordu!
    farklı yenı sıstem bır pc de denedım vede herhangı bır sorun cıkarmadı
    megersem bu aletler anakart mı secıyor nedır gigabyte sq800 de calısmadı ama asus p5ld2 de calıstı belkı sıstemınden kaynaklanabılır baska bır sıstemde dene bakalım aynısı oluyormu olursa zaten gıt gerı ver
  • quote:

Orjinalden alıntı: cinman

aa pil ve 2300 ma..markası ise gp...kötü bir marka olabilir mi bu pil

yeniden doldurulabilir pillerde GP bayağı kaliteli ve üst sıralarda yer almaktadır.
  • piller ve şarj aletinde sorun yok...etrfdaki cep telefonu sorun olabilir mi..yada neden 1 saat sonra saçmalıyor..önce iyi..sonra duraklıyor zama ilerledikçe..benim piller de yeni alındı
  • ürünü değiştir o zaman.
  • comfort wireless keyboard set aldıysan güzelliklerine rağmen çok sorunlular.garantisi devam ediyor muhtemelen değiştirmelisin.bence hiç yapmaya uğraşma.bir önceki serisi çok güzeldi.ama bu yeni çıkanlar microsofta yakışmayacak dercede kötü.algılama problemleri var yani.
  • gp piller ile ilgili problem olabilir mi? 1 saat sonra yavaşlaması...bir de normal pil alıp deneyeyşim..bakalım nasıl olacak...aslında kablosuz şeyleri alırken düşünmek lazım...astarı yüzünden pahalı olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.