Şimdi Ara

Lütfen Yardım Lazım Yoksa 2Tb Hardisk Çöp Olacak Çözüme Ulaştırana 50 Lira Verecğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sorunumu çözmemde yardımcı olan kişiye 50 lira havale ödemesi yapacağım.

Lütfen herkes ayny önerileri vermesin ve problemin ne oldu?unu yazayym.

2 Tblık Seagate hardisk arsiv amaçlı kullanyyordum 1,8 kısmı dolu 200 gb kadar bos alan vardı hardiskte

Hdtune ile tarama yaptym taramadan sonra Herhangi şekilde Windows penceresi tam girerken o kısımda takılı kalıyor. hardiski cıkardığım zaman sorunsuz şekilde windows aciliyor hardiski taktiğim anda acilmiyor.

Sistemi zaten ssdye kurdum.Bu 2tblyk ar?iv içindi.

Yaptıklarım
    Ubuntu sistemini cddeden acylacak ?ekilde yazdyrdym oradada sürücü gözüktü ama tyklayynca girmedi sürücüye.
    Bugün ö?le saatlerinde windows chkdsk onarymy çykty ona bastym 4-5 saatte ancak yüzde 4 olunca iptal ettim tekrarda giremedim.
    F8 ile güvenli mod, güvenli mod komut istemleri yapyyorum ondada ayny ?ekil takylyyor ilerlemiyor hardiski takty?ym zaman.
    Hiç bir ?ekilde o diske ula?amyyorum tüm bunlar hdtune programynla taratmadan sonra oldu.
    Bütün veriye ula?amyyaca?ymy biliyorum ama en a**** bir kysmyna ula?sam oda yeter.

Ne yapmalyyym?
    Lütfen hardiski yolla vs gibi öneriler söylemeyin.

Yardymcy olacak arkada?yn dedi?i ?ekilde yapynca ar?ivimdeki hiç bir ?ey silinmeden ula?abilirsem ona 50 lira havale ödemesi yapaca?ym. (bir kysmy tabi bozuk olacak biliyorum badsector oldu?u için)

En son taramam yani en son dün bunu yaptyktan sonra oldu..

Lütfen Yardım Lazım Yoksa 2Tb Hardisk Çöp Olacak Çözüme Ulaştırana 50 Lira Verecğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeSioN -- 22 Şubat 2016; 23:49:18 >

• SeSioN kullanıcısına yanıt
    elimden geldiğimce yardımcı olacamda ben yazdığında hiç birşey anlamadım kardeş yazılarını düzelt biraz daha açıkla
  • Kardeşim harici bağla. Chkdsk falan yapma. Ne kadar çok uğraşırsan o kadar çok zarar bunu unutma harici bağladıktan sonra görev yöneticisinden hddyi aç yoksa raw görünür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hdd generatör ile badsectorleri hddnin okumamasını sağlayabilirsiniz. %100 başarı söz konusu değil.Ama genelde işe yarar.Nasıl yapacağınız konusunda internette az bir şey araştırma yaparsanız, çözüme ulaşacağınızı düşünüyorum. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vivaekol

elimden geldiğimce yardımcı olacamda ben yazdığında hiç birşey anlamadım kardeş yazılarını düzelt biraz daha açıkla

Dostum ben normal yazdım neden böyle Türkçe harfler gitmiş anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naimatam

Kardeşim harici bağla. Chkdsk falan yapma. Ne kadar çok uğraşırsan o kadar çok zarar bunu unutma harici bağladıktan sonra görev yöneticisinden hddyi aç yoksa raw görünür.

Harici nasıl bağlayacağım dahili hardiski?
    3,5 inch hdd kutusu ile harici bağlayacaksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: recebim59

3,5 inch hdd kutusu ile harici bağlayacaksın.

Yaptığım zaman kesin görecekmi bu sefer windowsta hardiski ubuntuyu bile yükledim onda bile sürücüyü gördü ama üstüne tıklayınca girmedi.
    Garantisi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recebim59

Garantisi yok.

Hdd generatör programınla diski görüyor lakin taramanın bazıları günlerce süreceğini yazmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.