Şimdi Ara

Lütfen Yardım! (Kısa Film Senaryosu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar ismim Caner... EnKa'nın düzenlediği kısa film yarışmasına başvurdum ve kabul gördü fakat senaryo ile ilgili konu sınırlaması yok... Bu da benim çok canımı sıkıyor! Hangi konuda senaryo yazsam bilemedim. Siz değerli dostlarımdan çok da abartı olmadan düşünlerinizi yazmanızı isteyeceğim. Lütfen yardım edin!

YAPMIŞ OLDUĞUMUZ KISA FİLM FRAGMANI HAZIR KISA FİLMİMİZİ DE YAKINDA YAYINLAYUACAĞIZ.
    AFTER EFFECT VE SONY VEGAS KULLANDIĞIM KISA FİLM VE FİLM YAPIMIZIN İNTROLARINI İZLEMEK İÇİN VE FAYDALANMAK İÇİN...
    HOZBADFİLM TAKILDIĞINIZ VE YARDIM İSTEDİĞİNİZ HER KONUDA YARDIM ETMEYE HAZIR TECRÜBELİ BİR YAPIM KURULUŞUDUR.
    www.hozbadfilm.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Film Yapımcısı Nasıl Olunur ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.