Şimdi Ara

Lütfen Yardım! (Kısa Film Senaryosu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar ismim Caner... EnKa'nın düzenlediği kısa film yarışmasına başvurdum ve kabul gördü fakat senaryo ile ilgili konu sınırlaması yok... Bu da benim çok canımı sıkıyor! Hangi konuda senaryo yazsam bilemedim. Siz değerli dostlarımdan çok da abartı olmadan düşünlerinizi yazmanızı isteyeceğim. Lütfen yardım edin!

• Bende bi ara baya merak salmıştım kısa filmlere baya bi araştırmam oldu bir kaç senaryom var yazdığım. Öncelikle değineceğin konu kitlesel olmalı fazla konuşma olmaması makbuldür. Bana kalırsa populer kültür ve amerikan egomanyasının gençler üzerindeki etksini marka düşkünlüğünü ele alabilirsin. Eğer can alıcı şekilde kurgularsan başarılı bir yapıt çıkartabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten çok teşekkürler... Ekibimi oluşturuyorum şuan bu yazdığınız konular üzerinde düşüneceğiz
  • Rica ederim yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa ulaşabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ciddi anlamda emek sarfederek uzun yıllar kısa film çalışmalarımız oldu,artık web sitemizi yaptık ve kısa filmlerimizi internet ortamında paylaşmaya karar verdik.
    SİTEMİZDE HERTÜRLÜ SENARYO PAYLAŞIMI,KISA FİLM ÇEKMEK İÇİN TEKNİK BİLGİLER PAYLAŞIMI VE BENZERİ KISA FİLM İÇİN GEREKLİ TÜM PAYLAŞIMLAR OLAN BİR PAYLAŞIM PLATFORMU HAZIRLADIK.
    YAPMIŞ OLDUĞUMUZ KISA FİLM FRAGMANI HAZIR KISA FİLMİMİZİ DE YAKINDA YAYINLAYUACAĞIZ.
    AFTER EFFECT VE SONY VEGAS KULLANDIĞIM KISA FİLM VE FİLM YAPIMIZIN İNTROLARINI İZLEMEK İÇİN VE FAYDALANMAK İÇİN...
    HOZBADFİLM TAKILDIĞINIZ VE YARDIM İSTEDİĞİNİZ HER KONUDA YARDIM ETMEYE HAZIR TECRÜBELİ BİR YAPIM KURULUŞUDUR.
    www.hozbadfilm.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.