Şimdi Ara

Lütfen yardim HP notebook karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.notebooksbilliger.de/angebote+der+woche/notebook+tablet+angebote+angebote+der+woche/hp+pavilion+dv7+6b55sg

www.notebooksbilliger.de/angebote+der+woche/notebook+tablet+angebote+angebote+der+woche/hp+pavilion+dv6+6b55sg+core+i7+gaming+knaller

www.notebooksbilliger.de/notebooks/ibmlenovo+notebooks/ohne+windows/lenovo+ideapad+y570+m62gqge+core+i7++8gb++freedos

Oyun agirlikli bir laptop olmasi benim icin daha iyi tabiki ama normal oyunlar fazla performans gerektiren oyunlara gerek yok yardim ederseniz birisini alicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 10 Mayıs 2012; 1:55:19 >

• Ekran kartları yakın seviyede.
    Daha ucuz olan 649 €'luk HP'nin seçilmesi daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 10 Mayıs 2012; 1:30:26 >
  • 1. ile 2. verdiğin linkteki laptoplar birbirine çok yakın.Hatta işlemci ram ekran kartı özellikleri falan aynı. Çözünürlük usb portları ayırt edici özellikleri. pahalı olanda çözünürlük fazla. bu fazla pil yemene neden olur. 2. olan işini görür bence abartmaya gerek yok. sen bunları Türkiyeye nasıl getirtcen geliyosa bende getirtim :D
  • almanyada yasiyorum. ucuz olanda 6gb ram var ama. birde oyun icin hangi cozunurluk daha iyi

lenovo nasil sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 10 Mayıs 2012; 0:44:06 >
  • Lenovo ile HP arasında 150€ fark var.
    6gb-8gb ram farkını hissetmezsiniz.
    Ekran kartları aynı seviyede zaten.
    2. seçenek daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Lenovo ile HP arasında 150€ fark var.
    6gb-8gb ram farkını hissetmezsiniz.
    Ekran kartları aynı seviyede zaten.
    2. seçenek daha mantıklı.

Çok teşekkürler yarın siparişimi vereceğim. ama hp mi lenovomu daha tam karar veremedim birini secicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus mu hp mi yardımm ...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2.link mantıklı bence:)
  • evet bu ikisinden birini aliyorum karar verdim ama biri 17.3 digeri 15,6 oyunlar icin hangisi iyi olur

17,3 1600 x 900 mu 15,6 1366 x 768 mi?

www.notebooksbilliger.de/vergleich.php?&product_id=89062,88958
  • Kendiniz karar verin buna diyeceğim fakat sadece ekran farkı için de 250€ verilmez.
    17.3" mobilite açısından biraz daha zor olur.
    f/p olarak 15.6" olan daha iyi.
  • tamam 759 euro olani az sonra siparis edecegim tesekkurler 17,3 bana cok buyuk geldi zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mersinli.

tamam 759 euro olani az sonra siparis edecegim tesekkurler 17,3 bana cok buyuk geldi zaten

649€ demek istediniz sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mersinli.

tamam 759 euro olani az sonra siparis edecegim tesekkurler 17,3 bana cok buyuk geldi zaten

649€ demek istediniz sanırım.

hayir bunu aldim tam

www.notebooksbilliger.de/notebooks/hpcompaq+notebooks/gamer+multimedia/hp+pavilion+dv6+6b56sg+gaming+star

• Hata etmişsiniz, aralarında 2gb ram ve 140gb hdd farkı var ve 110€ etmez bunlar.
    Neyse hayırlı olsun.
  • quote:

Hata etmişsiniz, aralarında 2gb ram ve 140gb hdd farkı var ve 110€ etmez bunlar.
    Neyse hayırlı olsun.

evet ama ugrasmak istemedim 8 gb olsun istedim direk. 140 gb den bi is gelmezde ama somradan 8 gb yapmakls ugrasmayayim dedim. bi kazikta ben yesem nolurki :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.