Şimdi Ara

lütfen yardım edin:S usb disk format atamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• HI-LEVEL 4GB USB BELLegim var biçimlendiremiyorum hatalar

sağ tıklayıp biçimlendir diyorum yazmaya karşı korumalı diyor

bilgisayarım>yönet>disk yönetiminde biçimlendir diyorum yine aynı hatayı veriyor

HP USB Disk Storage Format Tool programında "device media is write protected " hatasını veriyor lütfen yardım !!!!!

• belleğini bilgisayara tak daha sonra Windows XP kurulum CD' si ile bilgisayarını Boot et. Windows kuruyormuş gibi o ön yükleme yapacaktır. Daha sonra yükleme yapılacak yerlerde HDD ve bilgisayara taktığın USB bellek görünecek. O kısımda hiç bir yere dokunmadan sadece USB belleğini işaretleyip sil sonra yeniden bölüm oluştur ve formatla.
    Bu kısımda sakın C ve diğer partitionlara dokunma sadece USB belleğinin olduğu kısmı seçip yapacaksınız.
  • @burcu.ince: Malesef windows7 de bile kurulum esnasında usb aygıtlar listede yer almıyor. Zannetmem ki Xp kurulumunda gelen o HDD listesinde Usb flashdisk görünsün ve dediğiniz gibi üzerinde işlem yapılabilsin. Kesin biliyor musunuz. Var mı böyle birşey?
  • bende de ayni sorun cikti. disk kendi kendini write protected mode a aiyor. sonra ne yapsam da nafile.
    hic duzelmiyor. basina daha once bir sorun gelen var mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    harici hdd raw oldu, yardım!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.