Şimdi Ara

Lütfen Yardım Edin Ne yapmalıyım İnt Hız düşük başka yere geççem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Superonline 8mbit adsl kullanıyorum. 2.5 aydır 2mbit internet aldığımdan ve 31 temmuza kadar son dediler genel arıza var dediler. Belkide yalan söylediler bıktılar benden. İptal dilekçesi yolladım. İnternet şuan var gözüküyor fakat girmiyor internete.

Nereye geçmeliyim?? Başka bir ADSL ye geçsem yine aynı sorunu yaşar mıyım yoksa VDSL ye mi geçmem lazım? 1 Hafta içinde int iptal olacak bayramdan önce internet gelmesini istiyorum.

Hat değerlerim böyle :
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/oodlya

• + . Benimde yaklaşık 3 aydır böyle ve çözemediler artık bende değişicem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • öncelikle firmaların çağrı merkezlerini arayıp altyapının vdsl olup olmadığını kontrol ettir tek bir yeri arama birkaç yeri ara. ev içinde telefon hattı kullanıyorsan spliter çıkararak dene düzelirse spliteri değiştir. ev içinde uzun telefon kablosu kullanmamanı öneririm

alt yapın adsl ise hattının vdsl e taşınma işini telekom yapar diğerleri bu işe bulaşmaz çağrı merkezini ara vdsl olarak üyelik yaptırmak istediğini söyle en az 24mpsb pakete geç vdsl sistemine taşınsın internetin bağlansın daha sonra istediğin ucuz paketi veren firmaya operatör geçişi yap. ancak bu şekilde hattın vdsl tanımlanır. 1 aylık taahüt bozum faturası ödersin ama oda çok abartı birşey çıkmaz onada katlanmak zorundasın yoksa diğer operatörler bu işe bakmıyor.
  • umidoo kullanıcısına yanıt
    www.sikayetvar.com
    Superonline Genel Arıza Yalanı Ve Yavaş İnternet
    https://www.sikayetvar.com/superonline/superonline-genel-ariza-yalani-ve-yavas-internet
    Hocam böyle yazdım ve gerçekten iptal ettirmek için dilekçe verdik. Derdimizi yazdık. En sonunda eve birisi gelmiş fotoğrafını çekmiş bir şeyin alt yapı da sorun var demiş galiba kutuda bir şeyler değişmesi lazımmış. Şimdi eve geldim 8mbit olmuş internetim oh be sonunda. Gerek kalmadı artık cayma bedelide 500 600 istiyorlar galiba

• Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt
    hadi gözün aydın ;)
  • Dilekçeye internetteki sıkıntınızı yazıp iptal etmek durumunda kaldığınızı söyleyin ve şikayet vara yazın hocam. Benimki öyle çözüldü. İptal dilekçesinden sonra interneti kestiler sonra buraya adamları geldi işte. Ben yokken annemin dediği : fotoğraf çekip bakmış not almış alt yapıda sorun varmış 2 güne düzelir demiş. Ertesi gün düzeldi şimdi.
  • umidoo kullanıcısına yanıt
    Edit : Git gel yapıyor hocam ama arada

Sağ olun hocam gerçekten iyi oldu bayramdan önce gelmesi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tipsiz_Tatlı_Karakter -- 8 Ağustos 2019; 15:22:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.