Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM EDIN ICLOUD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben telefonumu ıcloud den yedeklemiştim daha öncelerden telefonumu restore ediyordum en yeni yedeklememi kuruyordum bütün dosyalar yükleniyordu ama yine restore ettim ve son yedeklememi seçtim bütün dosyalar yüklenmedi bende bi uygulama var resimleri bi uygulamanın içinde gizliyor :) yedekleme bitti herşey yüklendi ama o uygulama içinde ki resim ve videolar yüklenmedi birkaç kere daha restore edip yedekleme yüklemeyi denedim ama yine o uygulama içinde ki resimleri yüklemedi lütfen yardımcı olun arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam anladığım kadarı ile uygulama şifreli iCloud için gerekli izinleri alamamış olabilir. Ya da program iCloud desteklemiyor olabilir. Bilgisayarda yedek aldıysanız büyük ihtimal sorun çıkarmayacaktır.
  • Noktalama isaretleri iyidir. Arada kullanin spor olur.

Sizin sorunuza yapacak bir sey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama daha öncesinden yüklüyordu be kardeş nolur yardım edin :( şimdi ydeklemeyi yükle diyorum hepsi yükleniyor hatta o uygulama bile yükleniyor ama içindeki resimler ve videolar yok :( yardıııııııııım [
  • Ayrıca eskiden müzik dinle adlı programımdaki müzikler de yükleniyordu artık omüziklerde yüklenmiyor :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YARDIM EDIN LA
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.