Şimdi Ara

Lütfen yardım edin fena aşık oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bertinos -- 21 Ocak 2012; 22:01:32 >

• Sen yine 8. sınıftasın.Daha küçüksün boşver.Düşünmemeye çalış,emin ol onun gibi birçoğunu bulabilirsin.Allah yardımcımız olsun.
  • 8. Sınıf
    8. Sınıf
    8. Sınıf
    8. Sınıf
    8. Sınıf
    8. Sınıf
    8. Sınıf

Tehlikenin farkında mısınız ?
  • la git sen ne bilin aski...
  • vakti var daha bırak aşkı meşki ders çalış
  • Aşık mı Oldun ? Hadi Lan Ordan...
  • Tüm derdimiz bu olsa keşke
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -Bir gün beden dersi çıkışında sınıfta koluma kafasını koydu o an onunla ilgili farklı şeyler düşünmeye başladım
    -Sonra bilirsiniz ladesi işte biz ladese girmiştik beni lades yapmaya çalışırken kitabı yüzüme fırlattı aslında çok acımadı ama bende ah diye bağırdım o da gelip yüzüme dokundu özür dilerim dedi böylece ona aşık oldum.

Geçen gün doktora gittim b12 iğnesi vurduracaktım. Bayan bir hemşire geldi. Yeni mezun benimle yaşıt falandı. İğneyi vurdu sonra iğne vurduğu yere pamuk koydu. Aşık oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Bone Walker

-Bir gün beden dersi çıkışında sınıfta koluma kafasını koydu o an onunla ilgili farklı şeyler düşünmeye başladım
    -Sonra bilirsiniz ladesi işte biz ladese girmiştik beni lades yapmaya çalışırken kitabı yüzüme fırlattı aslında çok acımadı ama bende ah diye bağırdım o da gelip yüzüme dokundu özür dilerim dedi böylece ona aşık oldum.

Geçen gün doktora gittim b12 iğnesi vurduracaktım. Bayan bir hemşire geldi. Yeni mezun benimle yaşıt falandı. İğneyi vurdu sonra iğne vurduğu yere pamuk koydu. Aşık oldum.

• kaçıncı 8.sınıf çocuğu bu ya noluyo ya
  • Kaçınnnn
  • Ulan lise 2 görünce veled diyoz sana ne dicez acaba hoş bende 8.sınıftayken kayıt olmuştum foruma o üyeliğimi kaybettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.