Şimdi Ara

lütfen yardim edin arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekranı kapatınca Wi-Fi uykuya geçiyor anca ekranı tekrar açınca uykudan uyanıyor ve bildirimler o zaman geliyor. Defalarca format attım ve Wi-Fi ayarlarında uykudayken Wi-Fi açık tut şekilde ayarlı ama hala uykuya geçiyor. Herhangi bir veri sınırlama ve batarya uygulamasında yok ama neden bildirimler geç geliyor?

Bide mesela whatsappda fotoğraf gelince bazen indiriyor bazen indirmiyor 2-3 kere tekrar dene diyince anca indiriyor.. Google playden felan uygulamaları çok yavaş indiriyor

Telefonu sevise verdim yazılım kuruldu dediler ama sorun hala devam ediyor. Acaba Rom kernel felan yuklense duzelirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• samtiger kullanıcısına yanıt
    cihaz nedir

• hocam eğer telefon sony xperia serisinden ise stamina modu açık mı ? eğer açıksa uzatılmış bekleme modu açık mı stamina içinden bunlara bakın

• Hocam nexus4 cihaz

• Mobil veri üzerinde benzer sıkıntılar yoksa kullandığınız modemden kaynaklanıyor olabilir.
    Özellikle internet aboneliği karşılığında hediye verilen modemler haliyle çok yetenekli olmuyor, modem yaşlandıkça yahut bağlı cihaz sayısı arttıkça sapıtmalar başlıyor. Benzer sorunları eski modemimde yaşamıştım çünkü, modem yenilenince düzeldi. Mesela bu modem de 3 senelik oldu, benzer sorunları telefonda değil ama laptopta yaşamaya başladım, durduk yere kablosuzdan düşmeler, kablosuzdan düşmeyip internet yok demeler, internet var deyip hiç bir yeri açmamalar vs vs...

Yeni diyeceğim şu ki imkanınız varsa başka bir modemle test edin durumu, mesela bir arkadaşınızın evine gittiğinizde google play'den bir şey indirin mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManoMachine

Mobil veri üzerinde benzer sıkıntılar yoksa kullandığınız modemden kaynaklanıyor olabilir.
    Özellikle internet aboneliği karşılığında hediye verilen modemler haliyle çok yetenekli olmuyor, modem yaşlandıkça yahut bağlı cihaz sayısı arttıkça sapıtmalar başlıyor. Benzer sorunları eski modemimde yaşamıştım çünkü, modem yenilenince düzeldi. Mesela bu modem de 3 senelik oldu, benzer sorunları telefonda değil ama laptopta yaşamaya başladım, durduk yere kablosuzdan düşmeler, kablosuzdan düşmeyip internet yok demeler, internet var deyip hiç bir yeri açmamalar vs vs...

Yeni diyeceğim şu ki imkanınız varsa başka bir modemle test edin durumu, mesela bir arkadaşınızın evine gittiğinizde google play'den bir şey indirin mesela.

Hocam bu yorumu bi kaç yerde daha okudum. Zaten Şuan bende TTnetin verdiği Airties var bu dediğiniz olabilir. Bakalım 1-2 Haftaya Ankaraya abimin yanına taşınıyorum orada Yeni alınmış Asus modem var inş orda bi sorun yaratmaz. Ama yinede bayram sonu servise vericem çünki pcye bağlayınca şarj oluyor ama pcyi görmüyor bi telefonun soketinde sorun var sanırım. Önceki serviste düzeltmemişler tekrar vericem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardim edin
    7 yıl önce açıldı
    Yardim edin
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.