Şimdi Ara

Lütfen Yardım Edin Acill Xbox Kinect Hakkında Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Teknosada böyle bir cihaz gördüm ve bunla ilgili sorular sormak istiyorum

Sorularım:
    Bunla kinect oyunları oynaya bilir miyim
    Oynaya bilirsem artı kumanda alarak xbox oyunları oynaya bilirmiyim
    Bu konsolu jailbreakleye bilir miyim

Şimdiden Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordErenAtakan -- 29 Haziran 2013; 14:06:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LordErenAtakan

Arkadaşlar Şu anda tamm 400tl var
    Teknosada böyle bir cihaz gördüm ve bunla ilgili sorular sormak istiyorum

Sorularım:
    Bunla kinect oyunları oynaya bilir miyim
    Oynaya bilirsem artı kumanda alarak xbox oyunları oynaya bilirmiyim
    Bu konsolu jailbreakleye bilir miyim

Şimdiden Teşekkürler

400 tl ye kusura bakma ama anca 2 adet oyun alabilirsin.

Ben 4 gb xbox + kinect 1 milyar saydım.
    xboxun içinden 1 kumanda zaten çıkıyor. ikinciyi almak istersen 100-140 tl civarlarında.
    Korsan yasak forumda.
  • ikinci el forumunda sıfır veya ikinci el ucuz konsol ve kinect alabilirsin.
    meselahttp://forum.donanimhaber.com/m_76978535/tm.htm 550 tl demiş.

neyse şöyle söyleyeyim, microsoft 2006 da xbox 360 ı piyasaya çıkardı ve sonra 2010 da kinect algılayıcısını çıkardı. bu kinect senin hareketlerini ekstra donanım olmadan algılayıp konsola aktarıyor. sen de bu sayede oyunu hareketlerinle oynuyorsun.

yani önce xbox 360, sonra da kinect cihazı veya ikisini birlikte alıp kullanabilirsin.

yukarıdaki arkadaş fiyatları biraz abartmış kazıkçı teknosada bile ekstra gamepad 129 tl. normalde 80 tl ye sıfırını bulursun.üstte linkini verdiğim ilanla alakam yok ama fiyat çok iyi. sadece bi fw(max 50 tl) attırıp 5-10 tl den oyun alıp oynarsın.

• LordErenAtakan kullanıcısına yanıt
    jailbreak derken konsolu kırmak istiyorsan rgh veya jtag deniyor buna

http://www.yenicarsim.com/xbox360-slim-250-gbkinecthdmijtag-oyun/microsoft-xbox-360/id/1977259/

burada 950 tl ye 250 gb jtagli ve içine istediğin oyunları yüklüyorlar artı olarak kinect ve kumanda da çıkıyor içinden üstelik 95 tl de cardfinans varsa para puan veriyor yani 850 tlye geliyor.

tüm işlerini halledersin ama 400 tl az.

son olarak 1000 tlye 4 gb ve kinect alan bence sağlam kazık yemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

jailbreak derken konsolu kırmak istiyorsan rgh veya jtag deniyor buna

http://www.yenicarsim.com/xbox360-slim-250-gbkinecthdmijtag-oyun/microsoft-xbox-360/id/1977259/

burada 950 tl ye 250 gb jtagli ve içine istediğin oyunları yüklüyorlar artı olarak kinect ve kumanda da çıkıyor içinden üstelik 95 tl de cardfinans varsa para puan veriyor yani 850 tlye geliyor.

tüm işlerini halledersin ama 400 tl az.

son olarak 1000 tlye 4 gb ve kinect alan bence sağlam kazık yemiş

Bende Konsolumu 1099 Tl aldım

4 Gb Slim 2012 üretim
    2 kol
    kinect
    gow2-davrantures-disneyland oyunuyla birlikte ocak ayının sonunda aldım bence hiç kazık değil kusura bakma ama jtag alarak xbox live 'a girmeyince xbox 'ın anlamı ne olucak ? yaptığın skorları kinect ortamında paylaşamıcaksın mesela veya kinect videolarının yüklendiği portala giremiceksin v.s v.s

• yanlış anlama benzer fiyata orjinal konsol da alabilirsin

http://www.yenicarsim.com/xbox360-slim-pal-250-gbkinect-bundleadventures-oyunuhdmi-kablo-super-fiyat-avantaji/microsoft-xbox-360/id/811581/

mesela burda 965 tl 250 gb ve kinect+adventures var üstelik cardfinans varsa 865 tlye geliyor

gow 2 ye 50 tl

disneyland 50 tl desek 965 eder.

1100 lira özellikle 4 gb konsol için pahalı

edit: sizde 2.kol da varmış. 2. kola da 80 tl dersek 1050 tl oluyor. arada çok fazla yok.

ha garantisi m$ türkiye ise belki

ama burdan satılan ürünlerde faturalı oluyor benimki faturalı ve 2 yıl dükkan garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciddi Kedii -- 30 Haziran 2013; 23:57:23 >

• Ciddi Kedii kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam birde ben alalı yaklaşık 6 ay kadar oldu 6 ayda fiyat farkı muhakkak olucak hele ki xbox one tanıtılınca,

Bu arada teknosadan almıştım ben :) o zaman 2. kol ücretsizde ms kendi elemanları falan gelip ilgileniyordu her alana 2. kolu hediye etmişlerdi falan falan falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.