Bildirim
Lütfen Yardım edin ACİL
Okey Kayganlaştırıcı Jel - Çilek Özlü 100 ml : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B093PX1J27
5 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: tâlâ
bütün bu tarz konulara baktım hiçbiri olmadı.İphone prizde şarj oluyor fakat pc'ye taktığımda hiç bir tepki vermiyor ve şu hata çıkıyor itunes'da:
Lütfen yardım edin ya.
telefon jailbreakli mi.. -
quote:
Orijinalden alıntı: farukbekl
quote:
Orijinalden alıntı: tâlâ
bütün bu tarz konulara baktım hiçbiri olmadı.İphone prizde şarj oluyor fakat pc'ye taktığımda hiç bir tepki vermiyor ve şu hata çıkıyor itunes'da:
Lütfen yardım edin ya.
telefon jailbreakli mi..
Hayır , iki ay oldu alalı , i5 ve geçen gün iOS 7 kurmuştum , geri dönmek isterken yanlışlıkla bi daha iOS 7 kurdum sonra bu hale geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hmm.
bilgisayarı yeniden başlat. veya denetim masasına gel kullanıcılara gel yeni hesap oluştur yönetici olarak itunesi aç bağlamaya çalış. olmaz ise buradayım. -
quote:
hmm.
bilgisayarı yeniden başlat. veya denetim masasına gel kullanıcılara gel yeni hesap oluştur yönetici olarak itunesi aç bağlamaya çalış. olmaz ise buradayım.
Tamam hocam şu an mobilim yirmi dakika içerisinde denerim .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
hmm.
bilgisayarı yeniden başlat. veya denetim masasına gel kullanıcılara gel yeni hesap oluştur yönetici olarak itunesi aç bağlamaya çalış. olmaz ise buradayım.
hocam hallettim ya sağol da şimdi de şöyle bir sıkıntım var 6.1.3'e geri döneyim dedim indirdim, shift update yapınca hata veriyor.Güvenli mod olayında açınca da güncellemeleri denetle butonuna tıklanmıyor .Bu konuda da yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X