Bildirim
LÜTFEN YARDIM!!! doğubank ipod fiyatı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bir bilgisi olan lütfen cevap yazsın _____________________________ -
ben olsam doğubank tan birşey almam tabiki orada tanıdığın varsa olur benim duyduğuma göre orada ki tüm ürünler sahteymiş ve garantisini olmadığınıda düşünürsek oradan birşey almak pek akılcı olmaz _____________________________ napirsuz la vatandaş -
Ya bende bi ipod mini veya 10gblikten almak istiyorum.Ankarada pahalı.Ebaydan almayı düşünüyorum.Ordada gümrüğü kafama takılıyo.Bu aleti ucuza nerden bulucam? _____________________________ -
walla ben en ucuz migrosda gördüm 399YTL ama onlarda taksit yapmıyor herhalde.
saygılar_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: okan0091
ben olsam doğubank tan birşey almam tabiki orada tanıdığın varsa olur benim duyduğuma göre orada ki tüm ürünler sahteymiş ve garantisini olmadığınıda düşünürsek oradan birşey almak pek akılcı olmaz
okuyunca tebessüm etmekten kendimi alıkoyamadım
sahte i-pod mu olur sana yanlış bilgi sızdırmışlar -
ne güsel herkes bişi yaz mış ama kimse fiyat yazmamış...malesef benimde fiyat konusunda bi bilgim yok sana kolay gelsin _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X